SERAFIM URECHEAN A LANSAT O ACTIUNE DE COLECTARE A INTREBARILOR DE LA ALEGATORII CAPITALEI

Serafim Urechean, candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) la funcţia de primar al municipiului Chişinău, a lansat pe 27 mai, împreună cu membri din partid, acţiunea „Chişinăul întreabă, Urechean răspunde”, cu scopul de a oferi răspuns la întrebările stringente ale alegătorilor.

Potrivit lui Urechean, cele mai multe întrebări la care a avut de răspuns pînă acum din partea alegătorilor sînt legate de „murdăria din oraş” şi „haosul din transportul public”.

„La 12 iunie ne vom aduna în centrul capitalei şi vom răspunde la întrebările pe care le vom colecta de la cetăţenii oraşului Chişinău”, a declarat Urechean.

În fiecare sector al capitalei este deja amplasat un cort, unde alegătorii se pot apropia şi adresa întrebările pe care le au. Totodată, aceştia se pot consulta pe loc cu candidaţii la funcţia de consilieri municipali.

Alegerile locale generale vor avea loc în acest an pe data de 14 iunie. Serafim Urechean are 65 de ani şi este în prezent preşedintele Curţii de Conturi a Republicii Moldova. A îndeplinit funcţia de Primar general al municipiului Chişinău în perioada 1994-2005.