S-AU CĂSĂTORIT CU ANIMALE

Vezi capra mireasă

Unii oameni nu au toate ţiglele pe casă. Dacă nu ştii ce să faci după o dezamăgire majoră în sfera sentimentală, poţi lua exemplul de la aceşti oameni nebuni care s-au căsătorit cu animale. Vezi capra mireasă şi miliardara măritată cu un delfin.

Capra mireasă din Sudan

Un bărbat din Sudan, Africa, pe nume Charles Tombe s-a săturat de femei, astfel că în 2006 s-a însurat cu... capra lui preferată.

De fapt, lăsînd gluma la o parte, bărbatul a fost forţat să o ia de nevastă şi să plătească o zestre de 15.000 dinari sudanezi proprietarului, după ce acesta l-a prins întreţinînd relaţii intime cu animalul.

Karl Lagerfeld şi iubita lui pisică

Celebrul designer Karl Lagerfeld a anunţat încă din Iunie 2013 că vrea să se însoare cu pisica lui, Choupette. Designerul de 77 de ani spune că nu a iubit pe nimeni, niciodată, atît de intens cum o iubeşte pe pisică. Tandreţurile dintre cei doi au devenit atît de intense, încît Choupette a fost muză şi sursă de inspiraţie pentru colecţia couture de la Chanel, semnată de Lagerfeld.

Milionara care s-a măritat cu un delfin

În Decembrie 2005, milionara de 41 de ani Sharon Tendler s-a măritat cu delfinul pe nume Cindy, dintr-o staţiune israeliană. Femeia din Marea Britanie a cunoscut delfinul Cindy într-o vacanţă şi a fost dragoste la prima vedere. Dragostea dintre cei doi a ajuns atît de intensă încît femeia ajunsese să viziteze Israelul de trei-patru ori pe an.

Fetele care s-au măritat cu broaşte

Toate fetele visează la un moment dat să sărute o broască şi aceasta să se transforme în prinţ. Ei bine, două copile de 7 ani din India chiar au avut parte de nunta cu broscoi. Bătrînii satului au decis că Vigneswari şi Masiakanni trebuie să ia de soţ cîte un broscoi rîios pentru ca satul să fie ferit de o boală misterioasă şi foarte gravă.

Iată şi un bărbat care s-a însurat cu poneiul lui iubit!

Sursa: Unica.ro
Sursa Foto:
Shutterstock, Facebook