S-A DECLANȘAT UN SCANDAL LA NIVEL ÎNALT

A afișat un mesaj la cameră după ce a dat gol și imediat după meci a fost arestat!

Imediat după ce a marcat, Sagiv Jehezkel a mers la o cameră tv și a arătat mesajul pe care îl avea scris pe bandajul de la încheietura mîinii, care poate fi văzut pe foto.

 

Sagiv Jehezkel, arestat după mesajul afișat în timpul meciului

"100 de zile. 07/10”, era scris pe bandajul atacantului, o referire la atacul mișcării Hamas din Israel din 7 octombrie.

După meci, atacantul a fost informat de clubul Antalyaspor că este suspendat pe termen nelimitat! 

Ulterior, lucrurile au devenit mai grave pentru Sagiv Jehezkel, pentru că a fost arestat!

“O anchetă judiciară a fost iniţiată de Parchetul din Antalya împotriva fotbalistului israelian Sagiv Jehezkel pentru 'incitare publică la ură şi ostilitate' din cauza gestului său urît de susţinere a masacrului Israelului din Gaza, după golul marcat în meciul Antalyaspor-Trabzonspor din Super Lig", a anunţat ministrul turc al Justiţiei, Yilmaz Tunc, pe Twitter, citat de News.ro.

 

Israelul a reacționat

La scurt timp, a apărut o reacție din partea Israelului. Yoav Gallant, ministrul Apărării din Israel, a scris un mesaj pe Twitter în care acuză Turcia.

”Cînd a avut loc un cutremur în Turcia, în urmă cu mai puţin de un an, Israelul a fost prima ţară care a luat atitudine şi a acordat un ajutor care a salvat vieţile multor cetăţeni turci.

Arestarea scandaloasă a fotbalistului Sagiv Jehezkel este o expresie a ipocriziei şi ingratitudinii. Prin acţiunile sale, Turcia serveşte drept aripă executivă a Hamas", a scris Yoav Gallant pe Twitter.

Sursa: digisport.ro