Prima platformă imobiliară din Republica Moldova – mereu la dispoziția ta!

Prima platformă imobiliară din Republica Moldova – mereu la dispoziția ta!

imobi.md este prima platformă imobiliară din Republica Moldova, o platformă online complexă, specializată în promovarea bunurilor imobiliare. Dacă vrei să vinzi o casă rapid și fără prea mare bătaie de cap sau cauți să închiriezi un spațiu comercial, un apartament sau o casă, atunci platforma imobi.md îți va fi cu siguranță de ajutor, fiind partenerul ideal de care ai nevoie.

Cum funcționază platforma imobi.md?

Platforma funcționează pe baza introducerii de nume utilizator și parolă. Aceasta are un conţinut informaţional uşor de accesat, atât pentru cei care vor să cumpere, cât și pentru cei care vor să vândă o proprietate.

Persoanele care vor să cumpere sau să închirieze un imobil, pot utiliza diverse criterii de selecţie, de la cele mai generale până la cele mai specifice, pentru a obţine rezultate cu un grad ridicat de relevanţă. Un instrument de căutare foarte util și comod de pe platforma imobi.md este harta. Cu ajutorul ei vezi rapid care sunt preţurile, cum arată proprietățile din jur și care puncte de interes se află în imediata apropiere. Totodată aceasta permite utilizatorilor să caute proprietăți într-o anumită arie, care îi interesează îndeosebi.

Pentru cei ce vor să vândă, imobi.md oferă tehnologii și soluții IT exclusive de vânzare de imobiliare, care permit gestionarea anunțurilor imobiliare în orice moment și din orice loc.

Cine sunt utilizatorii platformei imobi.md?

Platforma este dedicată managementului portofoliului de anunțuri imobiliare publicate atât de agențiile imobiliare, companiile de construcție, cât și de persoanele particulare, care preferă să își vândă singure locuința. Astfel, dacă ești în căutarea unei proprietăți imobiliare, aici vei găsi o gamă variată de oferte.

Care sunt avantajele platformei imobi.md?

Toți știm că promovarea online are o valoare tot mai mare și se dezvoltă într-un ritm foarte alert. Internetul este singurul mediu de vânzări ce trece peste barierele geografice și naționale. Anunțurile pot fi postate, iar oameni din întreaga lume le pot vedea. Astfel promovarea online oferă acces la o scară de consumatori potențiali mult mai largă. Unul din principalele avantaje ale platformei imobi.md este faptul că utilizatorii își pot publica ofertele GRATUIT.

Pe termen lung ne propunem să livrăm cea mai mare vizibilitate pentru ofertele tale imobiliare. Utilizând serviciile imobi.md, adaugi valoare proprietății tale prin rezultate generate în sinergie.

Promovează-ți inteligent ofertele imobiliare prin intermediul platformei imobi.md!

www.imobi.md - Platforma ta imobiliară!