PLDM S-A LANSAT ÎN CAMPANIA ELECTORALĂ

Partidul Liberal Democrat din Moldova s-a lansat în campania electorală. Formaţiunea a organizat astăzi în Piaţa Marii Adunări Naţionale o amplă acţiune care a adunat zeci de mii de cetăţeni din toate raioanele Republicii Moldova, comunică MOLDPRES.

„În următoarele săptămîni vom trăi cu toţii momente de excepţie. Campania electorală în care ne lansăm astăzi ne va impune o mobilizare fără precedent. Ştim cu toţii că în joc este destinul ţării noastre. PLDM este pregătit pentru ceea ce va urma”, a declarat Vlad Filat, lider al PLDM.

Preşedintele liberal democraţilor a precizat că alegerea pe care o vor face cetăţenii la scrutinul parlamentar din această Toamnă trebuie să fie clară, iar consecinţele - asumate.

Premierul Iurie Leancă şi prim-vicepreşedinte al PLDM a afirmat că perspectiva europeană a Republicii Moldova este prioritatea PLDM. "În pofida succeselor obţinute în ultimii cinci ani, cetăţenii ţării mai aşteaptă multe schimbări. Astăzi decidem viitorul Republicii Moldova. Partidul nostru este fundamentul acestui viitor şi sîntem garanţia că aceste schimbări spre bine se vor realiza. Importanţa alegerilor din această toamnă se poate compara cu Declaraţia de independenţă din 27 August 1991", a opinat Iurie Leancă.

Alegerile parlamentare vor avea loc în Republica Noldova pe 30 Noiembrie.