OLEKSII ARESTOVICI, DESPRE IDEEA CA UCRAINA SA CEDEZE TERITORIU RUSIEI: „GO FUCK YOURSELF”

Oleksii Arestovici, unul dintre principalii consilieri ai președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, a avut o reacție nervoasă la ideea ca Ucraina să cedeze teritorii pentru a încheia pace cu Rusia. „Ne mor copiii, soldații, infanteriștii opresc rachetele cu trupurile lor - și ei ne spun să ne sacrificăm pămîntul?”, a exclamat Arestovici printre înjurături care amintesc de celebra „Russian warship, go fuck yourself!”.

Ieșirea lui Oleksii Arestovici a avut loc în cadrul unei discuții Mark Feygyn, fost avocat și politician rus, opozant al lui Vladimir Putin, care acum are un canal TouTube pe care face interviuri.

Ideea ca Ucraina să cedeze din teritoriul său pentru a încheia războiul declanșat de Rusia a fost vehiculată de mai multe ori în ultimele zile. Astfel de semnale au venit dinspre Paris și Berlin și chiar Henry Kissinger, fostul secretar de stat american, veteran al diplomației SUA, a lăsat să se înțeleagă că Ucraina ar trebui să renunțe la o parte din teritoriu pentru a pune capăt conflictului.

Sursa: digi24.ro