Oare Regina Elisabeta a II-a s-o uita noaptea si la seriale turcesti ori si filme din alea…?

Oboseala Reginei Elisabeta a II-a, unul dintre motivele pentru care suverana a fost sfătuită de medici să anuleze vizita oficială în Irlanda de Nord, este rezultatul „unui program foarte încărcat” și a faptului „că se uită la televizor pînă noaptea tîrziu”, scrie The Independent, citat cu voluptate de Moldova Suverană.

După întoarcerea Reginei la Windsor în următoarea zi, echipa care se ocupă de programul suveranei a mai redus din numărul de evenimente la care ea ar fi trebuit să participe înainte de summit-ul COP26, de la Glasgow, de la finalul lunii.

Conform informațiilor The Sunday Times, citate de Independent, Regina este „epuizată” din cauza unui programului încărcat – întîlniri sociale și private dar și pentru că stă pînă noaptea tîrziu pentru a se uita la televizor.

„Regina merge constant la vizite, prînzuri și cine cu familia și prietenii în ultima perioadă pentru că nu vrea să fie singură”, a relatat Sunday Times. De la moartea Prințului Philip în Aprilie, informațiile sunt că Regina încearcă să se mențină ocupată.

O sursă apropiată de familia regală susține că suverana își petrece multe dintre seri uitîndu-se la seriale TV împreună cu fosta bonă a copiilor săi, Mabel Anderson, în vîrstă de 95 de ani. Printre serialele preferate ale suveranei se numără serialul procedural polițist „Line of Duty”.

De asemenea, ea a mai stat la televizor pînă noaptea tîrziu și pentru a urmări finala US Open, cîștigată de Emma Răducanu.