O romanca din Italia si-a modificat caruciorul copilului ca sa nu declanseze sistemele antifurt din magazinele de unde fura

O româncă a fost plasată în arest la domiciliu sub acuzaţia de furt la Napoli. Poliţiştii italieni au găsit în maşina femeii multe din bunurile furate din magazine, precum şi un cărucior de copii care fusese modificat pentru comiterea furturilor.

O tînără româncă, rezidentă în oraşul italian Napoli, a fost plasată Sîmbătă, 2 Octombrie, în arest la domiciliu. Românca este acuzată de mai multe furturi comise în magazinele din localitatea Avezzano. Acesta a acţionat cu un complice, tot român, care nu a fost încă identificat.

Poliţia a reconstituit furturile cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din magazine. Scenariul era de fiecare dată acelaşi. Pe imagini se vede cum o femeie distrage atenţia personalului responsabil de raion, apoi ia brusc marfa de pe rafturi şi o ascunde într-un cărucior în care se afla un copil, scrie ilmessaggero.it. 

Căruciorul copilului fusese modificat pentru ca bunurile furate să treacă nedetectate de sistemele antifurt din magazine. Anchetatorii au identificat şi autovehiculul cu care românca se deplasa pe străzile din centrul oraşului Avezzano, în căutarea magazinelor de unde urma să sustragă diverse bunuri.

Ulterior, poliţiştii au oprit automobilul în trafic şi l-au percheziţionat, reuşind astfel să recupereze multe din bunurile furate de româncă. Carabinierii au găsit şi căruciorul modificat, de care femeia se folosea pentru comiterea furturilor. Atît maşina, cît şi căruciorul au fost confiscate.