NATIONALA MOLDOVEI VA INTILNI ASTAZI ECHIPA SCOTIEI

Naționala de fotbal a Moldovei va disputa în această seară ultimul meci pe teren propriu din 2021. Tricolorii vor întîlni reprezentativa Scoţiei, participantă la Campionatul European din acest an, transmite IPN.

„Cu siguranţă, vom avea un meci foarte dificil, foarte important pentru ambele echipe. Ştim foarte bine că urmează să jucăm cu o echipă care a muncit mult pentru a se califica la Mondialul din Qatar. Şi mai ştim că este o echipă care, pe lîngă calităţile tehnice şi tacticile pe care le au, este o echipă foarte puternică, foarte agresivă şi, deci, va fi un meci intensiv”, a declarat selecționerul Moldovei, Roberto Bordin.

„La începutul campaniei preliminare au suferit o înfrîngere usturătoare într-un meci cu Danemarca, dar, pe parcurs, au devenit mai competitivi. Luna trecută au pierdut în Israel cu 1-2, iar noi știm că e greu să joci în Israel. Au făcut un meci bun”, a spus despre tricolori antrenorul Scoției, Steve Clarke

Moldova şi Scoţia s-au întîlnit pînă acum de trei ori. Tricolorii au remizat o dată și au suferit două înfrîngeri. Cel de-al patrulea meci direct dintre cele două reprezentative se va disputa pe stadionul Zimbru, de la ora 19:00. Partida va fi arbitrată de sîrbul Srdan Jovanovic.

Sursa: IPN