In fata unui hotel din Indiana, au fost ranite, intr-un schimb de focuri, 3 comandouri olandeze

Trei comandouri olandeze, aflate în Statele Unite pentru exerciții de antrenament, au fost rănite, într-un schimb de focuri, în fața hotelului lor din Indianapolis, în noaptea de Vineri spre Sîmbătă, a anunțat Ministerul olandez al Apărării, citat de Reuters, informează mediafax.

Unul dintre bărbați se afla în stare critică, se arată într-un comunicat.

Bărbații se aflau în statul Indiana pentru antrenamente, se arată în documentul citat, adăugînd că Poliția locală investighează incidentul.

Nu au fost efectuate arestări.

Departamentul de Poliție Metropolitană din Indianapolis (IMPD), care se ocupă de anchetă, nu a transmis un punct de vedere.

Un ofițer IMPD a declarat, pentru FOX 59, că se pare că o altercație a avut loc mai devreme într-o altă locație decît Hampton Inn din centrul orașului Indianapolis.

„În acest moment, informațiile pe care suntem dispuși să le dezvăluim sunt că nu a fost ceva ce a avut loc în interiorul hotelului. A fost o altercație anterioară care credem că a avut loc într-o altă locație. Nu s-a întîmplat în interiorul hotelului Hampton, incidentul real a avut loc în afara acestuia”, a declarat ofițerul pentru canalul de știri.

Întrebat cu cine se antrenau comandourile și dacă a fost implicat vreun membru al personalului american în incident, un purtător de cuvînt al Pentagonului a trimis întrebările autorităților civile locale, adăugînd că situația rămîne în curs de investigare.