Greu de pensionat! O tipă de 78 de ani este acuzată, pentru a treia oară, de jefuirea de bănci

O femeie în vîrstă de 78 de ani, cu două condamnări anterioare pentru jafuri comise la bănci, este vizată de noi acuzaţii similare, după ce ar fi dat o lovitură în Missouri, Statele Unite, în timpul căreia i-ar fi înmînat unei casieriţe un bilet pe care scria „N-am vrut să te sperii”, relatează, Luni, The Guardian, potrivit agerpres.

Bonnie Gooch a primit o condamnare la închisoare cu o cauţiune stabilită la 25.000 de dolari, după ce a fost acuzată de furt sau tentativă de furt de la o instituţie financiară în urma atacului comis, Miercurea trecută, la Pleasant Hill, a relatat Kansas City Star.

Gooch a fost condamnată, anterior, după ce a comis un jaf la o bancă din California în 1977 şi un altul în suburbia Lee’s Summit din Kansas City în 2020. Perioada sa de eliberare condiţionată pentru a doua infracţiune s-a încheiat în Noiembrie 2021.

Potrivit documentelor depuse în Comitatul Cass în cazul celui mai recent caz, în biletul pe care l-ar fi înmînat în timpul jafului ea cerea „13.000 în bancnote mici”, adăugînd: ”Mulţumesc, îmi pare rău, n-am vrut să te sperii”.

Femeia i-ar fi spus casieriţei să nu numere banii, ci „doar să-i dea ei”.

Camerele de supraveghere au surprins-o, de asemenea, lovind tejgheaua şi cerîndu-i casieriţei să se grăbească, au declarat procurorii din Comitatul Cass.

Potrivit martorilor, suspecta era îmbrăcată în întregime în haine gri şi purta mănuşi de plastic, o mască N95 neagră şi ochelari de soare negri, conform City Star.

Procurorii au spus că ea mirosea puternic a alcool la momentul la care a fost oprită de poliţişti, la circa 3 kilometri distanţă. Agenţii au găsit banii împrăştiaţi pe podeaua maşinii. Ea a fost „foarte dură” cu ofiţerii.

„Este pur şi simplu trist”, a declarat şeful Poliţiei din Pleasant Hill, Tommy Wright, adăugînd că suspecta nu suferă de o boală diagnosticată.