FIRMA „RITLABS” S.R.L. ANUNTA CERTIFICAREA CU SUCCES A PROGRAMULUI POSTAL THE BAT! PENTRU WINDOWS 10

Programul de certificare a aplicaţiilor pentru Windows este compus din cerinţe tehnice îndeplinirea cărora garantează că programele certificate sînt simplu de instalat şi vor funcţiona fiabil în sistemele operaţionale Windows.

„Faptul că aplicaţia noastră a trecut cu succes de programul de certificare dovedeşte competitivitatea acestuia şi compatibilitatea cu cele mai noi tehnologii Windows”, a menţionat directorul SRL „Ritlabs”, Maxim Masiutin. „Clienţii noştri pot fi siguri de calitatea produsului”.

Testările programelor sînt efectuate de către compania „N3 LLC – Application Validation Services” acreditată de corporaţia Microsoft. Rezultatele testărilor sînt trimise la Microsoft Partner Network, membrul căreia este SRL „Ritlabs”.

The Bat! a îndeplinit cerinţele tehnice pentru a participa la programul de certificare a aplicaţiilor pentru Windows 10. Astfel, de exemplu, utilizatorii au acces la versiunea The Bat! pe 64 de biţi, care face posibilă atingerea unei productivităţi maxime în sistemul operaţional pe 64 de biţi. În plus, pachetul de instalare are semnătură digitală, fapt care le permite clienţilor să verifice autenticitatea programului nostru.

Utilizatorii preţuiesc stabilitatea şi productivitatea programelor şi au încredere în clientul poştal The Bat!, pentru că acesta este în conformitate cu toate standardele de compatibilitate şi funcţionează fără erori pe platforma Windows. Firma „Ritlabs” S.R.L. se mîndreşte cu faptul că produsul ei a fost apreciat drept unul sigur şi demn de încredere.

Firma pentru elaborarea software „Ritlabs” S.R.L. este specializată în produse comunicaţionale cu un nivel de siguranţă înalt. Produsele firmei: „The Bat!”, „The Bat! Voyager”, „BatPost” – se elaborează în funcţie de doleanţele numeroşilor utilizatori. The Bat! şi-a făcut apariţia pe piaţa mondială în anul 1998 şi este în prezent unul dintre principalele programe poştale pentru Windows. Între utilizatorii programului se numără organizaţii de stat, bănci şi alte instituţii financiare, întreprinderi din industria aerocosmică, a petrolului şi a gazului, companii din domeniul software şi hardware, un cerc larg de companii din businessul mic şi mijlociu, şi deţinători de computere în utilizare privată din 191 de ţări ale lumii.