ETICA PENTRU POPORUL MEU

Foto: Rocco Buttiglione

Bucură-te, Ţară: În 15 ani vom avea un Guvern mondial!

Dulce ca mierea e glonţul puterii.

Cel care a fost rănit o dată de glonţul puterii, nu se mai lecuieşte acătării în vecii vecilor.

Cine conduce de fapt lumea? Cine deţine puterea absolută pe planetă?

Statele Unite? Rusia, China, Japonia, Uniunea Europeană? Toate aceste puteri economice şi militare nu sînt decît nişte piese de joc, nişte unelte mînuite din umbră de adevăraţii stăpîni ai planetei.

Cei care conduc cu adevărat planeta sînt un grup de oameni extrem de bogaţi, foarte bine organizaţi şi care nu apar niciodată în văzul tuturor.

În cel mult 15 ani, Uniunea Europeană va deveni un stat uriaş sub denumirea Statele Unite ale Europei, iar un Guvern Mondial va conduce oficial lumea. Capitalismul va fi altfel: vom avea doar stăpîni şi numai sclavi, şerbi – “На колени, дрожащая тварь, и не желай!” (F. M. Dostoevski). Clasa de mijloc, care este motorul, pivotul dezvoltării oricărei societăţi normale, va dispărea.
Conform estimărilor, trebuie să se producă patru valuri ale crizei înainte de apariţia unui guvern mondial. Primul val a fost în 2008, al doilea în 2012-2013. Perioada dintre acestea este de 4-5 ani. La sfîrşitul crizei, pînă şi SUA – astăzi, unealta folosită de Oculta Mondială în Ucraina, ca vîrf de lance împotriva Rusiei – vor înceta să mai existe. Criza este o modalitate de jaf: atunci cînd cineva dă faliment, altcineva cîştigă din asta.
Criza globală a fost creată artificial, pentru a putea fi instaurat un guvern mondial care va gestiona întreaga planetă. În timp ce actualii membri ai Uniunii Europene îşi vor ceda independenţa în contul datoriilor, un stat totalitar îşi va face apariţia pe teritoriul UE în urma crizei, un stat comparabil cu dictatura stalinistă din fosta Uniune Sovietică.
Chipurile, Guvernul Mondial există deja şi el funcţionează din umbră în mod neoficial, luînd decizii la nivel global, peste capetele popoarelor. În ziua în care va deveni oficial, va fi instaurată Noua Ordine Mondială.
Iată cum descrie un profesionist al informaţiei de stat, dr. John Colleman, Noua Ordine Mondială care ne va aduce, desigur, pacea universală şi rîuri de lapte cu maluri de unt:
$ Un singur guvern mondial şi o singură monedă sub o oligarhie permanentă, nealeasă de popoare, dar care se alege singură din cercurile ei, sub forma unui sistem feudal, ca în Evul Mediu…
$ Nu va fi permisă decît o singură religie, sub forma unei religii de stat mondiale: Satanismul, luciferismul şi vrăjitoria, care există încă din 1920. Toate bisericile creştine au fost deja subminate, inclusiv prin răspîndirea unei puzderii de secte de ordinul sutelor şi miilor, şi creştinismul va dispărea sub guvernul mondial…
$ Nu vor exista republici, suveranitate sau drepturi ale popoarelor. Mîndria naţională şi identitatea rasială vor fi anihilate şi în faza de tranziţie va fi pedepsită aspru orice aluzie la identitatea rasială…
$ Căsătoria va fi ilegală şi nu va exista viaţa de familie pe care o cunoaştem. Va fi promovată pornografia pe fiecare scenă şi ecran cinematografic. Va fi obligatoriu să foloseşti droguri „pentru distracţii”. Astfel de droguri vor fi administrate în alimente şi în apă, fără ştirea şi consimţămîntul poporului…
$ Grupurilor rivale, precum arabii şi triburile africane, li se vor accentua duşmăniile şi li se vor permite să ducă războaie de exterminare unii împotriva celorlalţi sub privirea blînd-nevinovată a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) şi a Alianţei Nord-Atlantice (NATO). Controversele etnice şi religioase vor fi în mod special exagerate şi lupte violente vor fi stîrnite şi încurajate pentru „rezolvarea conflictelor”. Toate aceste metode se aplică şi se experimentează demult în lume: Afganistan, Yugoslavia, Iraq, Cecenia, Libia, Siria, Palestina, Georgia, Ucraina…
$ Toate mijloacele de informare şi tipărire vor fi sub controlul strict al guvernului mondial. Metodele de spălare a creierului şi controlul minţii vor constitui „distracţiile la ordinea zilei”, aceste metode fiind perfecţionate tot mai mult şi aduse la rangul de artă supremă în Statele Unite ale Americii*. Dacă s-a ajuns pînă la aceea că sînt ascultate convorbirile telefonice ale preşedinţilor şi premierilor europeni, apoi intrarea cu cizma în sufletele oamenilor de rînd e aproape…
Ce va urma? Putem să ne dăm seama din declaraţia din 2004 a lui Rocco Buttiglione, fost candidat (propus de preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso) pentru portofoliul Justiţiei, Libertăţii şi Securităţii: “Uniunea Europeană se îndreaptă spre un totalitarism care doreşte să devină o religie de stat, o religie ateistă, nihilistă… o religie care va deveni obligatorie pentru toţi**”.
Planul bine ascuns de cucerire a Europei se desfăşoară sub ochii noştri şi cu acceptul nostru. Al Treilea Război Mondial are loc chiar acum. Nu cu tunuri, ci cu vorbe. Sau, de exemplu, cu trandafiri, ca în Gruzia. Nu cu armate, ci cu aşa-zişii „politicieni” (co)rupţi în fund. Mai nou, toate acestea se numesc războaie ori revoluţii cu vînduţi băştinaşi pe post de prezervativ.
Ce se întîmplă? Ce reprezintă de fapt Uniunea Europeană?
UE este un proiect conceput încă de la începuturile sale ca promovînd interesele unei elite industrial-financiare, în aşa fel încît aceasta să „scape” de sub controlul naţional. Ideea fundamentală a comunităţii europene a fost să se macine puterea şi autoritatea statelor naţionale, tocmai pentru a da frîu liber acestor interese industrial-financiare.
În iulie 2010 Angela Merkel, cancelarul Germaniei, propune ca ţările membre UE care fac excese bugetare „să-şi plătească suveranitatea”. Deci întîi ne îndatorează prin acorduri cu Fondul Monetar Internaţional, fluturînd ideea că luăm împrumut ca să putem plăti pensiile, şi apoi ne preiau suveranitatea şi ţara va fi practic condusă de investitorii care vor cumpăra obligaţiunile statului respectiv.
Mai multe limbi, o singură voce – cea a Ocultei Mondiale. În faţa acestor forţe colosale care domină planeta, guvernul nostru şi conducătorii noştri „aleşi de popor” nu au, practic, nici o şansă. Ei trebuie să execute întocmai ordinele pe care le primesc şi să pună ţara la dispoziţia celor ce conduc lumea. Singura problemă este că aceşti conducători, pe lîngă faptul că fură vîrtos, în sudoarea frunţii, sînt şi incompetenţi, şi fricoşi şi nu ştiu să negocieze mai dur, mai eficient condiţii cît de cît avantajoase pentru poporul ţării noastre. Vorba zîmbăreţului Marian Lupu de pe toate gardurile pişate de cîini: “Aşa creştem (noi) Moldova!”
Curaj la ei cît glas la peşte.

Adaptare Dinu MIHAIL
după surse occidentale.

----------------------------------
* O lume monopolară este o absurditate, o sfidare brutală a legilor firii. Guvernarea Pămîntului de către un singur om, de către o singură ţară – iată, în escatologia Bisericii Creştine Ortodoxe, unul dintre semnele sigure ale sfîrşitului lumii. Ce facem, oameni buni şi trecător? Instaurăm, cu americanii în frunte, demo(no)craţia? Nu cumva să ziceţi cîndva că n-aţi ştiut – pregătim, aici şi acum, terenul pentru Antihrist... Pentru stabilitate, pentru pace, pentru echilibru, aşa fragil cum este el, în lume trebuie neapărat să existe mai mulţi poli de putere.

** Ulterior, în cadrul unei dezbateri desfăşurate la Milano, Buttiglione a spus că principiul după care funcţionează instituţiile europene este “Afară cu creştinii, înăuntru cu francmasonii!”.