DUMNEZEU ESTE FEMEIE!

Uluitoarea mărturisire a unui preot care a trecut prin moarte clinică

Ştirea a curs de la un capăt la celalalt al Internetului, stîrnind controverse, discuţii şi mai ales trafic. Conform unei informaţii pornită de nicăieri, un preot catolic, în vîrstă de 71 de ani, John Michael O’Neal, care slujea la o dioceză din Boston, a suferit un stop cardiac şi a fost în moarte clinică pentru mai bine de 48 de minute.

În tot acest interval de timp, preotul a fost învăluit de o senzaţie copleşitoare de dragoste, întîlnindu-l pe Dumnezeu, pe care l-a descris ca fiind asemănător unei luminoase figuri materne.

"Avea o voce caldă şi mîngîietoare, prezenţa ei era la fel de liniştitoare ca îmbrăţişarea unei mame. Faptul că am întîlnit o prezenţă feminină, în locul celei arhetipale, masculine, nu m-a deranjat absolut deloc, experienţa aceasta a fost tot ceea ce speram şi chiar mai mult de atît", ar fi spus preotul.

Oamenii de bine, intrigaţi de faptul că ştirea nu avea nici măcar o sursă care s-o fi confirmat, l-au contactat pe purtătorul de cuvînt al Arhiepiscopiei Catolice din Boston, care a dărîmat toate reveriile născute de această informaţie afirmînd că nu există în cadrul Arhiepiscopiei nici un preot cu numele celui citat şi că mai mult ca sigur este vorba de o ştire falsă.

Încă o dată: pe internet poţi citi multe lucruri, verifică-le, nu le înghiţi nemestecate!