CEBAN II RASPUNDE LUI TICU

”Mi-aș dori să văd proiecte concrete pentru dezvoltarea municipiului din partea contracandidaților mei!”

Candidatul pentru funcția de primar general al capitalei, Ion Ceban, a comentat declarația lui Octavian Țicu, care a spus că are un singur concurent în această campanie – Partidul Socialiștilor și Ion Ceban.

Întrebat de jurnaliști ce părere are despre aceste afirmații, Ion Ceban a precizat că majoritatea pretendenților la șefia capitalei îl identifică drept principalul contracandidat, ceea ce este bine, însă și-ar dori să vadă programele lor de administrare a Chișinăului.

”Eu mi-aș fi dorit ca acești oameni să vină și cu programe și idei clare privind dezvoltarea orașului, despre cum vor ei să vadă administrarea orașului în viitor, dar și în prezent. Vreau să văd care este viziunea lor de scurtă durată și de lungă durată. Eu aceste lucruri le am și sper cu toată certitudinea că oricine ar fi și ar putea să dezbată cu mine aceste subiecte la propriu eu sînt gata să o fac”, a subliniat Ion Ceban.

Candidatul și-a prezentat anterior Programul de administrare a municipiului Chișinău pentru perioada 2019-2023. El a precizat că prioritățile acestuia vizează soluționarea a trei probleme de bază: exodul, economia primitivă și dezbinarea socială.

Cristina PENDEA (tribuna.md)