CEA MAI MARE SURPRIZA DE LA CUPA MONDIALA!

Arabia Saudită a învins Argentina cu 2-1 și a furnizat cea mai mare surpriză de pînă acum la Cupa Mondială 2022! "Pumele" au avut 1-0 la pauză, însă au primit două goluri în doar 5 minute în partea secundă și nu au reușit să revină. După această surpriză uriașă, jucătorii și fanii Argentinei erau pur și simplu descumpăniți. Imaginile disperării. Aceasta a fost abia a 4-a victorie a Arabiei Saudite la un Campionat Mondial.

Arabia Saudită a produs prima mare surpriză a Cupei Mondiale 2022, prin victoria reuşită în faţa dublei campioane mondiale Argentina, cu scorul de 2-1 (0-1), marţi, pe Lusail Stadium din Al Daayen, în Grupa C a competiţiei.

Arabia Saudită a reuşit una dintre cele mai mari surprize din istoria competiţiei, punînd capăt unei serii a sud-americanilor de 36 de meciuri consecutive fără înfrîngere. Argentina mai avea nevoie de un meci fără eşec pentru a egala recordul deţinut de Italia (37).

Selecţionata ''Albiceleste'' a deschis scorul prin Lionel Messi (10 - penalty), dar ''Șoimii verzi'' au dat lovitura în debutul reprizei secunde, cînd au punctat prin Saleh Alshehri (48) şi Salem Aldawsari (53), la interval de doar cîteva minute.

La CM 2018, Argentina a părăsit turneul final din Rusia după optimile de finală (3-4 cu Franţa), iar Arabia Saudită a debutat cu un eşec la scor în faţa Rusiei (0-5).

Tot marţi va avea loc partida Mexic - Polonia (Stadium 974 - Doha, 18:00), jocurile din runda a doua fiind programate sîmbătă 26 noiembrie, Polonia - Arabia Saudită (Education City Stadium - Doha, 15:00) şi Argentina - Mexic (Lusail Stadium - Al Daayen, 21:00).

Sursa: digisport.ro