ANASTASIA LAZARIUC A LANSAT UN CD DUBLU ŞI O CARTE AUTOBIOGRAFICĂ „THE BEST OF”

Cunoscuta interpretă Anastasia Lazariuc a lansat la Chişinău dublul CD cu cele mai frumoase piese şi o carte autobiografică cu denumirea „The Best Of”. Într-o conferinţă de presă, interpreta a spus că ideea acestui album a apărut demult, iar acum a venit timpul să fie realizată. CD-ul conţine cele mai populare şi îndrăgite piese de pe parcursul carierei.

„CD-ul conţine piese din viaţa mea care pînă acum au rămas destul de populare. Vreau ca piesele mele să ajungă la inimile oamenilor”, a spus interpreta. Primul CD conţine 20 de piese în frunte cu „Seară Albastră”, scrisă de Ion Aldea-Teodorovici. Interpreta a menţionat că aceasta este una dintre cele mai îndrăgite piese ale publicului. Al doilea CD conţine 21 de piese. Aici sînt înregistrate melodiile „Nu te mai cred”, „Mi-e dor”, „Nu-mi pare rău” şi altele.

Referindu-se la carte, interpreta a spus că aceasta conţine scurte date biografice din viaţa sa. „Cred că este un lucru foarte bun că albumul este însoţit de aceste date biografice. Este poate mai interesant decît pur şi simplu un album”, a spus Anastasia Lazariuc. Cărţulia mai conţine şi poze inedite din copilărie, tinereţe, de la spectacole etc. CD-urile şi albumul au fost scoase în 1000 de exemplare.

Anastasia Lazariuc a mai invitat publicul la cel mai apropiat concert al său „Destin”, care va avea loc pe 8 mai, la Palatul Naţional „Nicolae Sulac”. Invitaţii spectacolului sînt Iurie Sadovnic, Cristofor Aldea-Teodorovici, formaţia „Angry Band”, formaţia „Acord” şi alţii. De asemenea, interpreta a spus că la spectacol va fi o surpriză pe care a evitat să o dezvăluie. „Cei care vor veni la spectacol, vor avea ocazia să asculte piese care, deşi au fost scrise demult, vor răsuna ca piese noi”, a spus interpreta. Ea a menţionat că deţine cîteva piese care au fost scrise demult, dar care nu au fost interpretate deocamdată, astfel că vor fi noi pentru public. La concert vor fi interpretate 27 de piese.

În alt context, întrebată de jurnalişti, Anastasia Lazariuc a spus că inima sa este liberă. „Inima este deschisă, liberă şi curată”, a spus interpreta, menţionînd că s-a împăcat cu gîndul că nu le poate avea pe toate. „Universul nu poate să ţi le de-a pe toate. Ceva îţi lipseşte într-o verigă. Dacă îţi merge în meserie, îţi merge mai puţin în viaţa personală”, a menţionat Anastasia Lazariuc. Aceasta a mai adăugat că nu are niciun regret în viaţă şi orice provocare, orice cădere şi lovitură a făcut-o mai puternică şi mai înţeleaptă.

De mai mulţi ani, interpreta s-a stabilit cu traiul în România.

Sursa: IPN