Un tinar american si-a inscenat propria rapire

Un tînăr din SUA a fost arestat după ce a fost acuzat că și-a înscenat propria răpire pentru a lipsi de la serviciu. Poliția din Coolidge, Arizona, l-a găsit pe Brandon Soules cu mîinile legate și o bucată de material textil băgată în gură, pe 10 Februarie. Tînărul de 19 ani le-a spus ofițerilor că a fost răpit de doi bărbați mascați care l-au lovit pînă a căzut inconștient, potrivit ABC News. În urma unei anchete, ofițerii au descoperit dovezi că povestea sa a fost inventată.

Soules a fost arestat pe 17 Februarie pentru reclamație falsă și a recunoscut că inventase povestea pentru a lipsi de la serviciu.

Într-o declarație de presă, Poliția Coolidge a precizat: „Ofițerii de Poliție Coolidge au răspuns unui apel cu privire la un bărbat găsit cu mîinile legate la spate cu o centură. Inițial, acesta le-a spus ofițerilor că doi mascați l-au răpit, l-au lovit în cap și l-au dus cu un vehicul pînă în zona în care a fost găsit. O anchetă extinsă a fost efectuată de detectivii din Coolidge și au fost descoperite dovezi care arată că povestea a fost fabricată și nu fost vorba de răpire sau alt gen de atac.

Brandon Soules, în vîrstă de 19 ani, a fost arestat pe 17 Februarie 2021 pentru reclamație falsă și a recunoscut în timpul unui interogatoriu că a inventat povestea ca să lipsească de la muncă”.