Un barbat inarmat cu un cutit a fost arestat in centrul Londrei

Poliţia britanică a închis, Luni, o stradă, în centrul Londrei, în apropierea reşedinţei oficiale a premierului Boris Johnson, şi a anunţat arestarea unui bărbat înarmat cu un cuţit care a avut o altercaţie cu doi agenţi de securitate, relatează Reuters, potrivit agerpres

Accesul în zona Whitehall, care găzduieşte mai multe departamente guvernamentale, între care Ministerul Finanţelor, Foreign Office şi Ministerul Apărării şi care duce la biroul şi reşedinţa lui Johnson de pe Downing Street, a fost blocat de Poliţie. Aceasta a anunţat lansarea unei anchete în urma incidentului.

„În jurul orei 08:50, un bărbat de 29 de ani, care era înarmat cu un cuţit, a înfruntat doi ofiţeri de Poliţie din Ministerul Apărării. Ofiţerii au folosit taserul pentru a-l opri. Nu au fost raportate nici un fel de victime”, a scris Poliţia metropolitană într-un comunicat.

Bărbatul a fost arestat sub suspiciunea de tentativă de omor şi deţinerea unei arme ofensive şi va rămîne în arest. Incidentul nu este considerat ca fiind legat de terorism, se menţionează în comunicat.