REAL, UMILITA DE BARCELONA PE “SANTIAGO BERNABEU”

Real Madrid a pierdut, scor 0-4, partida jucată pe teren propriu cu FC Barcelona, în runda a 12-a din Primera Division. Barca a marcat cîte două goluri în fiecare repriză. Au punctat Luis Suárez 11, 74, Neymar 39 și Andrés Iniesta 53. Este al doilea eșec la rînd pentru Real, după 2-3 la Sevilla. Catalanii s-au desprins la șase puncte de Real. ”Toți sîntem responsabili pentru acest eșec”, a declarat antrenorul Rafael Benitez după meci.

Tehnicianul formaţiei FC Barcelona, Luis Enrique, a declarat că victoria cu scorul de 4-0 din meciul cu Real Madrid va intra în istorie, fiind o partidă memorabilă pentru toţi fanii catalani.

"Victoria are o savoare specială pentru că a fost obţinută în faţa eternului nostru rival. Va fi foarte greu să depăşim această performanţă. Va intra în istorie ca un meci memorabil pentru toţi fanii catalani. Să cîştigi în faţa unor jucători atît de mari este foarte greu, dar am reuşit. Am fost mai buni şi meciul arată mai mult meritele noastre decît nereuşitele Realului", a afirmat Luis Enrique.

Sursa: romaniansoccer.ro