Rateu ”dezolant”! Catranit rau pe americani, un sofer roman a vrut sa-l trimita in eternitate pe Joe Biden tocmai in Cetatea eterna, la Roma

Un şofer român, în vîrstă de 40 de ani, a intrat cu maşina în coloana oficială a Preşedintelui american Joe Biden, aflat la Roma într-o vizită oficială, şi a tamponat una din maşinile blindate ale corpului diplomatic american, informează Corriere della Sera. Se pare că a vrut ”să-l facă Kennedy”, dar fără talent și pricepere!

Coloana oficială a Preşedintelui SUA e compusă din cel puţin 35 de maşini, majoritatea blindate.

Accidentul s-a produs în centrul Romei, după ce Preşedintele american s-a întîlnit la Vatican cu Papa Francisc şi înaintea primirii lui Biden, la sediul palatului din Quirinale, de către Preşedintele Italiei, Sergio Mattarella.

Conform cotidianului Corriere della Sera şi publicaţiei L’Eco del Sud, şoferul vehiculului este un român în vîrstă de 40 de ani, angajat al unei firme de închirieri auto. Românul a fost rănit la o mînă şi a necesitat îngrijiri medicale.

„Impactul a fost unul destul de violent”, susţine publicaţia Corriere della Sera. Şoferul limuzinei americane nu a fost rănit, iar coloana oficială a Preşedintelui SUA şi-a continuat drumul pe traseu.

Persoanele implicate au fost evaluate de personalul medical american, conform cotidianului The Washington Times.

Circulaţia a fost afectată scurt timp, iar autorităţile italiene şi cele americane vor stabili circumstanţele exacte ale producerii incidentului rutier.

Cîrcotașii se întreabă dacă venerabilul Președinte american își mai amintește că a trecut și prin asta. Tocmai acum, cînd SUA vor să le deschidă românilor ușile fără vize!