PSG SI BENFICA OBTIN VICTORII

Paris Saint-Germain a învins-o pe Chelsea Londra cu scorul de 2-1 (1-1), marți seara, pe "Parc des Princes", într-un meci din prima manșă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal.

PSG a deschis scorul prin suedezul Zlatan Ibrahimovic (39), din lovitură liberă, și cu ajutorul unei devieri a lui Mikel. Chiar fotbalistul nigerian a restabilit egalitatea, în ultimele secvențe ale primei reprize (45+1). Campioana Franței a dat lovitura pe final, prin uruguayanul Edinson Cavani (78), care a marcat cu un șut din unghi.

PSG a dominat prima parte a meciului, dar londonezii au echilibrat disputa și chiar au avut o ocazie mare de a deschide scorul, prin Diego Costa, însă portarul Trapp a salvat golul.

După un final animat de primă repriză, cu cîte un gol de fiecare parte, Chelsea a ratat prima ocazie de după pauză, prin Diego Costa (49).

Parizienii au pus apoi stăpînire pe joc și au ratat ocazie după ocazie, prin Di María (51, 67), Ibrahimovic (53), Lucas (61), Matuidi (64), după care a venit golul victoriei, semnat de noul-intrat Cavani.

Gazdele au mai avut șanse și după aceea, prin Marquinhos (84) și Ibrahimovic (90+1), dar și Chelsea și-a creat o oportunitate, prin Pedro Rodríguez (90+2).

Chelsea a pierdut primul meci din ultimele 13 partide, cu Hiddink la cîrmă.

Într-o altă partidă, Benfica Lisabona a învins cu scorul de 1-0, formaţia rusă Zenit Sankt Petersburg, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Unicul gol al meciului a fost marcat de Jonas în minutul 90+1. În ciuda victoriei, Benfica nu a avut o evoluţie grozavă, iar Zenit a avut cîteva şanse bune de a marca. Italianul Criscito, de la oaspeţi, a fost eliminat în minutul 90+2, cînd a primit al doilea cartonaş galben.

Sursa: romaniansoccer.ro