În plină zi, trei hoți au jefuit un magazin de bijuterii din centrul Parisului

Trei indivizi înarmaţi au jefuit, Sîmbătă, în plină zi, un magazin de bijuterii de lux la Paris, în Piaţa Vendome, de unde au sustras bunuri în valoare de milioane de euro, relatează agenţia EFE, potrivit agerpres.  

Jaful a vizat magazinul Bvlgari, situat la cîteva sute de metri de Ministerul francez al Justiţiei, şi a avut loc în jurul orei locale 13:45.

Hoţii au folosit pentru fuga de la locul faptei două motociclete pe care le parcaseră în faţa magazinului. Unul dintre ei, care avea asupra sa o armă cu ţeavă lungă, a rămas afară la intrare, în timp ce ceilalţi doi au pătruns în magazin.

Acelaşi magazin a mai fost ţinta unui jaf şi în Septembrie 2021. Unul dintre autori a fost atunci rapid arestat în timpul fugii sale, alţi trei fiind descoperiţi ulterior şi condamnaţi.

Astfel de jafuri nu sunt deloc neobişnuite la Paris. De pildă, în urmă cu un, un magazin de lux Chanel amplasat în apropierea Pieţei Vendome a fost ţinta unui asemenea atac, hoţii reuşind să sustragă de acolo bunuri în valoare de milioane de euro.