MOLDOVA VA EVOLUA LA CAMPIONATUL EUROPEAN DE FUTSAL FEMININ IN GRUPA B

UEFA a stabilit programul meciurilor Campionatului European de futsal feminin 2021/2022. Naționala Moldovei va evolua în grupa B, din care mai fac parte Olanda, Armenia, Bosnia și Herțegovina. Turneul de calificare se va disputa în Moldova, la Futsal Arena FMF din Ciorescu.

Potrivit Federației Moldovenești de Fotbal, la 16 august, ora 16.00, se va disputa meciul dintre Olanda și Bosnia și Herțegovina. În aceeași zi, dar cu începere de la 18.30, vor intra în teren Armenia și Moldova.

La 17 august, ora 16.00, se va disputa meciul dintre Armenia și Olanda, iar cu începere de la ora 18.30, Moldova va juca cu Bosnia și Herțegovina.

Bosnia și Herțegovina va intra pe teren și la 19 august, dar de această data va juca cu Armenia. Meciul va începe la ora 16.00. Tot la 19 august, dar cu începere de la 18.30, se va disputa meciul dintre Moldova și Olanda.

Cîștigătoarea grupei B se va califica în turul doi preliminar (Main round), unde va juca împotriva Rusiei, Ungariei și Belarusului. Meciurile mini-turneului sînt programate în perioada 1-6 septembrie 2021, în Belarus.

Sursa: IPN