INCEPE O NOUA EDITIE A CAMPIONATULUI MOLDOVEI LA FOTBAL

O nouă ediție a Campionatului Moldovei la fotbal, Divizia Națională, începe joi, 1 iulie. În sezonul 2021-2022, vor participa opt echipe, care vor juca în 28 de etape. Este vorba despre: Sheriff Tiraspol, Petrocub Hîncești, Milsami Orhei, Sfîntul Gheorghe Suruceni, Dinamo-Auto Tiraspol, FC Florești, Zimbru Chișinău, CSF Bălți.

Toate partidele din noul sezon vor fi transmise în direct pe pagina web a Federației Moldovenești de Fotbal. Meciurile vor fi transmise și la mai multe posturi TV din țară, inclusiv la canalul internațional Sport 1 și 2 (Ucraina), care emite în jumătate din țările spațiului ex-sovietic.

Pe 1 iulie, începînd cu ora 18.00, vor juca echipele FC Florești și FC Petrocub, pe stadionul orășenesc din Bender. Începînd cu ora 20.00, pe stadionul CS Sheriff din Tiraspol, vor disputa FC Sheriff și CSF Bălți. Ambele partide vor fi transmise în direct pe canalul Sport 1, Youtube FMF, Facebook FMF.

Pe 2 iulie, începînd cu ora 18.00, pe stadionul Zimbru din Chișinău vor juca FC Zimbru și FC Dinamo-Auto, iar de la ora 20.00, FC Milsami și FC Sfîntul Gheorghe vor juca la Orhei, CSR. Meciurile vor fi transmise în direct pe Youtube FMF, Facebook FMF.

Sursa: IPN