GUVERNUL ARE UN NOU SITE

Noua pagină electronică a Guvernului Republicii Moldova are un design aerisit şi este uşor de citit. Site-ul este orientat către vizitator, avînd un meniu mult mai simplu de navigat.

Versiunea reînnoită a portalului www.gov.md oferă acces uşor la informaţii relevante, inclusiv de pe dispozitive de ultimă generaţie, precum şi instrumente informaţionale de înaltă calitate.

Site-ul este atractiv pentru navigatori şi reprezintă un portal informaţional complex despre activitatea Cabinetului de miniştri, a ministerelor şi instituţiilor guvernamentale subordonate. De asemenea, utilizatorii pot face legătură cu alte portaluri informaţionale guvernamentale şi diverse servicii publice online şi au posibilitatea de a se abona la noutăţile şi anunţurile Guvernului, dar şi de a participa la procesul decizional, folosind opţiunea corespunzătoare.

În plus, fiecare vizitator va avea acces direct la agenda Prim-ministrului şi va putea să descarce pozele cu rezoluţie maximă, ceea ce nu era posibil pe versiunea veche a paginii web.

La elaborarea portalului www.gov.md s-a ţinut cont de aplicarea tehnologiilor noi de comunicare şi interacţiune cu publicul, inclusiv prin reţelele de socializate. Site-ul este găzduit de platforma tehnologică a Î.S. „Centrul de Telecomunicaţii Speciale”, care asigură securitatea datelor conform celor mai recente cerinţe şi rigori.

Sursa: Moldpres