Ghimpu s-a spinzurat sub acoperire de femeie, nu o consateana de-a lui din Colonita!

Joi, 19 August mass-media moldovenească din dreapta lui Plahotniuc, Usatîi și Sandu, pentru prima dată în existența ei, a făcut cîteva precizări irefutabile. Este vorba despre sinuciderea prin spînzurare a unei persoane din satul Colonița, care este poziționat administrativ-teritorial în scrotul Chișinăului. Este, totuși, vorba, totuși, despre, totuși, o femeie, nicidecum despre un bărbat, nicidecum despre marele intelectual, savant evlavios din neamul lui Darwin, politician și strateg de geniu, de teama căruia seacă și Donul, și umanistul celest Mihai Ghimpu.

Adevărul curat și bine îmbrăcat este că o femeie de bună credință și cu un spirit de observație extrem de pătrunzător a anunțat insomniaca Poliție că o persoană se bălăngănește, lejer și inert, într-un ștreang. Ajunsă la fața și dosul locului cu viteza ultrasunetului, după studiile științifico-academice de rigoare, echipa de laboranți a Ministerului de Interne pentru Chestiuni Externe (MICE) a constatat, cu acribie, că persoana scîrbită de viața din Colonița și dornică de o călătorie mai optimistă este o femeie, nu celebritatea universală Ghimpu.

În consecința consecințelor ejectate de toate împrejurările mediului înconjurător al sacrului sat Colonița, echipa de laboranți, constatînd, așa cum spuneam, cu acribie, că e vorba despre o inițiativă privată a femeii în cauză, în deplin consens cu drepturile fundamentale ale omului care-i om și dincolo de Biserică, a decis deschiderea unui dosar penal, care pînă atunci era închis, pentru a-l închide iarăși deoarece nu poate fi inculpat penal cineva plecat de bună voie în altă jurisdicție.

De ce, totuși, s-a tot fîlfîit și numele, prenumele și renumele hiperagnosticului Ghimpu? Vă spune adevărul curat și neviolat de vreo pată tocmai directorul Centrului Academic de Gnoseologie din satul Colonița, Serioja Kapritza, care a declarat: ”NOI am ajuns la fața locului înaintea confraților noștri de la MICE. NOUA (nu vouă!), avînd capacități psihosenzoriale de tip virilo-prezidențiale, urechile n-au percept primul icnet al victimei voluntare și ni l-au transmis în hipotalamus, după care am prelucrat analiza psiho-ecumenică.

Concluzia noastră a fost că, din punct de vedere preponderent și madagascarian, victima este Mihai Ghimpu, care s-a spînzurat sub acoperire de femeie. Motivul! Simplu – de pe Pămînt, a luat tot ce și-a dorit de dincolo de cutia milei, cu imunitate demnă în fața tuturor blestemelor trecătoare ale suferinzilor inevitabili, dar a aflat că Dincolo s-a eliberat o Funcție de Mare Răspundere, care i-a fost ursită de Șeful de Sus, în care pînă cu o zi înainte nu credea! Astfel, noi confirmăm că victima este Ghimpu sub acoperire de femeie, însă rămîne o problemă pentru voi, oamenii de rînd, amărîții de plebei, să aflați cine este femeia care trăiește sub acoperirea identității Mihai Ghimpu!”