EURO 2024. UCRAINA ÎNVINGE SLOVACIA CU 2-1

Ce nu au putut în fața României, au reușit împotriva Slovaciei. Ucrainenii reintră în calculele calificării cu o victorie după ce au fost conduși la pauză.

Slovacii au început meciul în forță și au deschis scorul încă din minutul 17 prin jucătorul Slaviei Praga, Ivan Schranz, iar impresia pînă la pauză se contura către o calificare pentru că scorul de pe tabelă și jocul erau de partea lor. Dar ucrainenii au realizat că acest scor îi elimină complet și au abordat mult mai încrezători partea secundă, profitînd în același timp și de atitudinea schimbată a slovacilor, și au reușit să egaleze în minutul 54 prin Shaparenko, iar în minutul 80 să găsească și golul victoriei care le aduce primele puncte la turneul final și îi menține în cărțile calificării, autor Yaremchuk. Practic, pînă cu 10 minute înainte de finalul meciului, Slovacia era în optimi, iar acum se pregătește să joace un meci crucial împotriva României. Nu va fi neapărat un meci de totul sau nimic pentru că remiza ar putea califica ambele echipe, dar asta rămîne de decis la ora jocului.

Putem spune că pentru noi era bine dacă bătea Slovacia, dar mai bine de atît este să ne concentrăm pe ce avem noi de făcut. După victoria din primul meci avem nevoie de un punct în următoarele două partide să fim 99% în optimi. Sîmbătă seara cu Belgia la Köln și miercuri cu Slovacia la Frankfurt.

Sursa: Cu si despre fotbal