Desi facuse un contract cu Scaraotchi pentru 6 crime la fiecare 6 saptamini, n-a ajuns in cazanele lui, ci intr-o vulgara puscarie lumeasca

Tînărul britanic care, în Iunie, anul trecut, a ucis două surori, după ce ”a încheiat un pact cu diavolul” pentru a cîștiga la loterie, a primit 35 de ani de închisoare. Danyal Hussein, în vîrstă de 19 ani, a fost găsit vinovat de uciderea celor două surori, ca parte a unui ”pact pe care l-a încheiat cu forțe demonice”. Conform pactului, tînărul urma să ucidă cel puțin șase femei o dată la șase luni, pentru ca, în viitor, să cîștige la loterie, scrie, de pe Pămînt, Reuters.

Danyal Hussein a fost condamnat la minim 35 de ani de închisoare.

Danyal Hussein, acum în vîrstă de 19 ani, le-a înjunghiat mortal pe Bibaa Henry, 46 de ani, și Nicole Smallman, 27 de ani, într-un atac sălbatic petrecut într-un parc din Nord-Vestul Londrei, în Iunie, anul trecut. Femeile sărbătoriseră ziua de naștere a lui Bibaa Henry cu prietenii.

Hussein a comis crimele pentru a-și îndeplini partea sa de „contract" cu demonul „Mighty King Lucifuge Rofocale", pe care l-a semnat cu propriul sînge, promițînd să „efectueze cel puțin șase sacrificii la fiecare șase luni”, atîta timp cît este liber și fizic capabil.

Surorile au rămas singure la primele ore ale dimineții. Ele au făcut 150 de fotografii, iar în ultima imagine apar cum privesc parcă îngrozite în lateral la ceea ce Poliția crede că a fost sosirea lui Hussein.

„Hussein este un individ periculos, arogant și violent, care încă de la început nu a arătat nici o remușcare pentru acțiunile sale", a declarat Maria Green, inspector detectiv în cadrul Poliției Metropolitane din Londra: „Sper că știind că va petrece acum mulți ani în spatele gratiilor va aduce puțină liniște celor dragi lui Bibaa și Nicole".

Hussein a înjunghiat-o pe Bibaa Henry de 8 ori, iar pe Smallman de 28 de ori. După crime, el a tîrît cadavrele în pădure, unde au fost găsite a doua zi.

Hussein, care locuia cu mama sa, a fost depistat după petele de sînge găsite la locul faptei și a fost arestat aproape patru săptămîni mai tîrziu. Poliția crede că doar o rană la mînă pe care a suferit-o în timpul crimelor l-a împiedicat să comită alte crime.