Condamnata pe viata dupa ce si-a sufocat copilul de doar un an cu un servetel umed

O femeie din New Jersey, în vîrstă de 45 de ani, a fost condamnată la închisoare pe viaţă după ce, în urmă cu patru ani, și-a sufocat fiul de doar un an cu un şerveţel umed relatează Mirror. Femeia a fost declarată vinovată de juriu în Iunie, sentința finală fiind dată acum.

Pe lîngă pedeapsa pentru crimă, Heather Reynolds a fost condamnată la opt ani de închisoare pentru punerea în pericol a bunăstării unui copil și la patru ani pentru deținerea de metamfetamină.

Potrivit procurorilor, femeia și-a sufocat fiul acoperindu-i nasul şi gura cu un şerveţel umed. Atunci, pe 10 Mai 2018, ea a fost văzută fugind de acasă cu băieţelul în brațe, strigînd după ajutor. Polițiștii care au ajuns la fața locului l-au găsit pe copil în grădina casei familiei, inconştient.

Medicul legist Gerald Feigin a declarat că băiatul a murit prin asfixiere, după ce în organismul său au fost găsite urme de alcool izopropilic, substanţă care se regăsea în şerveţelul cu care a fost sufocat. Copilul avea vînătăi în jurul gurii și nasului, potrivit observatornews.ro

Cu toate acestea, femeia a negat acuzațiile, susținînd că este posibil ca fiul său să fi ingerat ceva otrăvitor.

Martorii au declarat că ea ar fi consumat metamfetamină în seara de dinaintea incidentului.