CODUL SECRET DIN BIBLIE ŞI ADEVĂRUL DESPRE SCOPUL OMULUI PE PĂMÎNT

Biblia, cartea de căpătîi a omenirii, a fost considerată de-a lungul timpului nu doar o carte sfîntă ci şi una în care creatorul şi-a pus amprenta ascunzînd în spatele unui cod întreg destinul omenirii.

Primul om care a pretins că Biblia nu este o carte oarecare, ci are ascuns între paginile sale un cod secret a fost Isaac Newton. Omul de ştiinţă devenise obsedat de descifrarea acestui cod, cauză pentru care şi-a dedicat o perioadă mare din viaţă cercetărilor ezoterice. Newton nu a reuşit să descopere destinul omenirii, dar a lăsat moştenire mai multe piste prin care se putea descifra codul.

Odată cu dezvoltarea tehnologiei, oamenii de ştiinţă au folosit computere performante şi au reuşit să determine existenţa acestui cod. L-au numit Torah şi după numeroase încercări au anunţat că au reuşit să-l spargă. Se spune că Dumnezeu a introdus în Biblie codul Torah, în spatele căruia a ascuns întreg destinul omenirii.

Cum funcţionează codul?

Cu ajutorul unor calculatoare şi al unui program special toate spaţiile dintre cuvintele din Biblie (exemplarul original) au fost înlăturate. În acest sistem chiar şi regulile de punctuaţie sînt ignorate şi rezultă o singura secvenţă de 304,805 litere. Literele din secvenţă sînt preluate din 10 în 10 sau din 20 în 20 şi astfel rezultă cuvinte. Aceste cuvinte puse cap la cap, oferă informaţii incredibile despre evenimentele care s-au produs în lume.

Asasinate celebre precum ale lui John F. Kennedy, Anwar Sadat, sau chiar Yitzhak Rabin sînt anunţate în codul biblic. De asemenea, cele două războaie mondiale sau chiar catastrofe importante stau consemnate în Biblie.

Oamenii de ştiinţă care au anunţat că au spart acest cod, susţin că întreg adevărul despre creatorul nostru este raportat în Biblie. Singura problemă este că nici o oficialitate nu are dorinţa de a recunoaşte acest cod pentru că astfel religia ar dispărea, iar viitorul omenirii ar fi o carte deschisă pe care ar putea s-o citească oricine. Odată cu dispariţia religiilor, impactul economic s-ar resimţi puternic în economia mondială, iar libertatea faţă de divinitate ar putea conduce masele la reacţii violente majore.

Adevărul este lîngă noi

Deşi pare incredibil, adevărul despre ceea ce reprezintă Dumnezeu se află la îndemîna oricui. Dacă întreg destinul omenirii este ascuns în codul biblic atunci realizăm că totul a fost stabilit în momentul creaţiei, iar noi nu sîntem altceva decît nişte simpli pioni care îşi execută rolul pe care l-a primit.

Specialiştii susţin că acest cod a fost realizat de către o minte genială, care acţionează dincolo de înţelegerea noastră, scrie efemeride.ro. Astfel, scenariul vieţii se transformă într-o mare iluzie în care sînt prinşi oamenii prizonieri. Destinul nu este altceva decît lanţul care îndepărtează libertatea fiecărei persoane.

Constantin ANDREI
Obiectiv.info