CHAMPIONS LEAGUE

Atletico a eliminat-o pe Milan

Atletico Madrid a învins pe AC Milan cu scorul de 4-1 (2-1), marţi seara, pe stadionul ''Vicente Calderon'' şi s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal. Madrilenii merg mai departe după ce au trecut de ''diavolul milanez'' cu scorul general de 5-1.

Atletico a deschis rapid scorul în retur, prin atacantul de origine braziliană Diego Costa (3). Kaka a restabilit egalitatea (27), cu o lovitură de cap, dar la pauză ibericii au intrat în avantaj, după un şut deviat al turcului Arda Turan (40). Raul Garcia (73) a tranşat soarta calificării, chiar dacă Milan a avut două minute mai tîrziu o bară, prin Robinho. Diego Costa a parafat victoria gazdelor, printr-un gol marcat în min. 85.

Pentru prima oară din sezonul 2008-2009 nu va exista o echipă italiană în sferturile de finală ale Champions League.

Bayern a remizat dar s-a calificat

Bayern Munchen s-a calificat fără probleme în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, după ce a terminat la egalitate, 1-1 (0-0), marţi seara, pe ''Fussball Arena'', în manşa a doua a optimilor de finală ale competiţiei.

Învingătoare cu 2-0 pe ''Emirates Stadium'', în tur, campioana Europei a reuşit să deschidă scorul în min. 55, prin Bastian Schweinsteiger (55), dar ''tunarii'' au restabilit egalitatea două minute mai tîrziu, printr-un gol marcat tot de un german, Lukas Podolski (57).

Bayern a ratat în prelungiri şansa de a obţine victoria, penalty-ul executat de Thomas Muller (acordat pentru faultul lui Koscielny la Robben) fiind apărat de Fabianski.

Bayern a controlat meciul, dar Arsenal a părăsit competiţia cu capul sus după acest rezultat de egalitate.