DONALD TRUMP CONSIDERA CA ARE "MULTE DE DISCUTAT" CU VLADIMIR PUTIN

Președintele american Donald Trump a dat asigurări vineri că așteaptă "cu interes" prima reuniune pe care o va avea cu omologul său rus Vladimir Putin, la care vor avea 'multe de discutat', informează EFE.

'Aștept cu interes toate reuniunile de astăzi cu liderii lumii, inclusiv reuniunea mea cu Vladimir Putin. Multe de discutat', a scris Trump pe contul său de Twitter. 'Voi reprezenta bine țara noastră și voi lupta pentru interesele ei! Presa care difuzează știri false nu va reflecta niciodată în mod corect acțiunile mele, dar cui îi pasă!', a mai postat Trump într-un al doilea mesaj pe care îl încheie cu cuvintele 'We will #MAGA!, adică 'Vom reda măreția Americii'.

Trump și Putin vor avea prima reuniune față în față vineri la Hamburg, în marginea summitului G20 care se desfășoară în acest oraș. Mult așteptata întrevedere dintre cei doi lideri are loc după ce președintele SUA a reafirmat joi la Varșovia angajamentul SUA față de apărarea Europei Centrale și de Est și după ce a criticat acțiunile 'destabilizatoare' ale Rusiei.

Kremlinul a anunțat că așteaptă ca întâlnirea dintre Putin și Trump să contribuie la stabilirea 'unui dialog de lucru, vital pentru întreaga lume'.

Sursa: Agerpres