ZODII CARE SE INDRAGOSTESC IN 2021

Anul în curs anunță numeroase schimbări pe plan sentimental, astfel că nativii care sînt singuri au mari șanse să își întîlnească sufletul pereche, pe care l-au așteptat atîta amar de vreme. Astrele transmit că unele semne se vor îndrăgosti la începutul anului, timp în care altele și-ar putea programa chiar nunta pentru finele lui 2021.

 

GEMENI. Printre zodiile care își vor întîlni marea iubire în 2021 se numără Gemenii, care vor avea un an cît se poate de bun în ceea ce privește viața sentimentală. Astrele anunță că fericirea va predomina în cuplu, iar tu și persoana iubită veți petrece clipe de neuitat împreună. Unii nativi s-ar putea chiar căsători cu dragostea vieții lor în primele luni ale anului, timp în care alții își vor consolida și mai mult relația.

LEU. Horoscopul pentru 2021 prezice cîteva schimbări pozitive în ceea ce privește viața amoroasă și pentru nativii zodiei Leu. Dacă ești îndrăgostit sau îndrăgostită, s-ar putea să ai parte de o mare surpriză, în special între aprilie și septembrie. Totodată, impactul pozitiv al astrelor va avea rezultate magice și între lunile noiembrie și decembrie. În acest interval ai putea lua decizia de a te căsători cu sufletul tău pereche.

BALANȚĂ. Astrele prevăd un an plin de noroc în dragoste și pentru nativii zodiei Balanță, care vor avea șanse maxime să obțină tot ce și-au dorit vreodată la acest capitol, inclusiv să se căsătorească. Perioada care le va aduce fericirea la cote maxime este cea cuprinsă între aprilie și septembrie. Partenerul de viață va depune eforturi pentru relația voastră, ceea ce vă va apropia mai mult ca niciodată. În plus, vei putea să îți consumi fără prejudecăți iubirea și vei primi vești minunate cu privire la relația ta.

CAPRICORN. Nici Capricornul nu o va duce rău la capitolul dragoste în acest an. Potrivit horoscopului, acești nativi vor obține fericirea neașteptată. Relația dintre tine și partenerul tău va înflori și veți avea parte de clipe care se vor transforma în amintiri de neuitat. Pe de altă parte, unii vor depune mari eforturi pentru a cuceri inima persoanei pe care o iubesc, însă dragostea va învinge și vor rămîne împreună. De asemenea, predicțiile mai arată că anul acesta partenerul tău va fi extrem de fericit lîngă tine și datorită ție.

VĂRSĂTOR. Chiar dacă nu este primul în top, Vărsătorul nu se va putea plînge de noroc în dragoste anul acesta. Partenerul/partenera ta va reuși să îți fure irecuperabil inima cu gesturile sale adorabile. O altă veste minunată este că intensitatea iubirii dintre voi va rămîne ridicată pe tot parcursul anului. Tranzitul lui Jupiter din aprilie în semnul tău ar putea aduce chiar o căsătorie în ultima parte a anului.

Sursa: impact.ro