ZODII CARE LUPTA PINA LA CAPAT, INDIFERENT DE GREUTATI

Pentru trei zodii, înfrîngerea este de neacceptat. Chiar și în cele mai grele circumstanțe, atunci cînd nimeni nu le mai dă vreo șansă, vor continua să lupte cu tenacitate pentru a-și atinge scopurile.

Și, de cele mai multe ori, vor cîștiga. Pentru că atunci cînd ai încredere oarbă în propriile forțe, imposibilul devine posibil. 

BERBEC. Atît în dragoste, cît și în afaceri, Berbecii nu pot concepe altceva decît succesul. Se face cum vor ei sau vor merge pînă în pînzele albe pentru a obține victoria. Nici urmă de oboseală sau resemnare. Nativii din zodia Berbec se transformă, la propriu, atunci cînd miza este mare. Nu degeaba au coarne. Le vor folosi pentru a-și croi drumul indiferent de circumstanțe și de părerea lumii. De altfel, Berbecii sînt recunoscuți pentru completa lor lipsa de interes față de bîrfe. Nu de alta, însă contează doar ce se întamplă la final. Iar, atunci cînd cîștigi, nimeni nu mai pune la îndoială ce ai făcut.

TAUR. Spune-i unui Taur că ceva este imposibil de atins și pregătește-te pentru surpriza vieții. Din ființele timide și blînde se vor transforma în adevărați luptători, gata să dea piept cu orice pericol. Atunci cînd intră în modulul de competiție, Taurii uită complet că mai sînt și alte lucruri pe lumea asta. Vor transforma dorințele în obsesii, pentru a se asigura că nimic nu le poate sta în cale. Din acel moment e imposibil să-i mai întorci din drum. Se vor întoarce ei, cînd se vor asigura că fie totul este pierdut, fie totul cîștigat. De obicei, a doua variantă. E greu să pierzi vreo luptă atunci cînd ești dispus să te dedici trup și suflet.

CAPRICORN. Cine a stat alături de un Capricon și nu a observat ambiția care îl macină înseamnă cu nu a privit cu atenție. Pare că nu le pasă de nimic, pînă în momentul în care își fixează atenția pe o problemă anume. Vor concepe cele mai complexe și bizare strategii, doar pentru a se asigura că nimeni nu le înțelege planul și, prin urmare, nu are cum să-i oprească. E mai bine să nu afli de ce poate fi în stare Capricornul de lîngă tine, pentru că s-ar putea să-și schimbi definitiv și iremediabil părerea despre el. Tot ce poți să speri e că-și va folosi inteligența pentru scopuri nobile. Altfel, e prăpăd.

Sursa: observator.tv