SA FII FERICITA INTRU MULTI ANI, IUBITA FEMEIE!!!

Pentru tine, iubită FEMEIE, ziua de 8 Martie, care este marcată ca fiind Ziua Internaţională a Femeii, ar trebui să fie o zi a încununării statistice a fericirii, bucuriilor şi atenţiilor pe care le meriţi zi de zi din partea noastră, a bărbaţilor! Nu doar de 8 Martie trebuie să ne amintim festivist de tine, FEMEIE - izvor al continuităţii vieţii, al dragostei şi al echilibrului! Probabil că, nemărturisit oficial, a fost nevoie de o Zi Internaţională doar a ta pentru că pe această planetă zbuciumată există sute şi sute de milioane de FEMEI care sînt supuse celor mai crunte exploatări, cărora nu li se recunoaşte absolut nici un drept social, care sînt tratate ca fiind inferioare chiar animalelor de povară.

De ziua ta, divină FEMEIE, să ne gîndim cu furie neputincioasă la FEMEILE fără nici un drept elementar din Afganistan, Congo, Pakistan, Nepal, Somalia, Guatemala, Yemen, Irak ori marea Indie, unde vacile sînt sfinte, dar FEMEILE nu au nici drepturi egale cu bărbaţii nici la îngrijiri medicale, iar fetiţele, fiind discriminate încă de la naştere, multe dintre ele nu apucă nici vîrsta adultă!

Nici tu, superbă, harnică şi răbdătoare FEMEIE moldoveancă nu poţi fi fericită pe deplin, chiar dacă nu eşti o sclavă încă din naştere a religiilor şi guvernelor din ţările arătate mai sus. Tu trăieşti, din fericire, în Europa, dar, din nefericire, eşti din Republica Moldova. De aproape 30 de ani, nu religia, ci politicienii care au guvernat ţara te-au umilit, ţi-au creat false privilegii politice şi sociale ca să te îngenuncheze mai subtil, te exploatează în cele mai prost plătite munci, fie că eşti agricultoare, profesoară, medic ori savant, te alungă din ţară ca să te prostituezi ori să-ţi găseşti o muncă plătită decent ca să-ţi poţi creşte copiii sau întreţine părinţii bătrîni şi bolnavi!

Din toarte aceste motive, în semn de respect înnăscut şi admiraţie, îţi urăm, iubită FEMEIE, să devii fericită întru eternitate, să ai parte, pentru fericire viitoare a copiilor tăi, de preţuirea pe care o meriţi şi în ţara ta, Republica Moldova!!!