RUTA SUPLIMENTARA DE TROLEIBUZ „D” SE SUSPENDA

Circulația rutei suplimentare de troleibuz „D” din capitală se suspendă începînd de astăzi, 20 iulie. Totodată, rutele de troleibuz nr. 21 și 22 revin parțial pe itinerarul inițial.

Regia Transport Electric Chișinău precizează că troleibuzele de pe ruta nr. 1 se vor deplasa pe strada V. Lupu, iar apoi pe străzile Constituției, I. Creangă, V. Belinski, V. Lupu, C. Stere, A. Șciusev, Ștefan cel Mare și în continuare pe traseul stabilit. Troleibuzele de pe rutele de troleibuz nr. 3, 4 și 35 vor circula pe traseul stabilit.

Troleibuzele de pe ruta de troleibuz nr. 21 se vor deplasa pe strada Alba Iulia, iar apoi pe străzile I. Creangă, V. Belinski, V. Lupu, C. Stere, A. Șciusev, M. Viteazul și în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzele de pe ruta nr. 22 vor circula pe strada străzile Alba Iulia, I. Creangă, V. Belinski, V. Lupu, C. Stere, A. Șciusev, Ștefan cel Mare și în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzele de pe ruta nr. 38vor circula în direcția străzii Alba-Iulia de pe strada Ion Creangă pe strada Alba-Iulia, Ion Pelivan, Nicolae Costin și în continuare pe traseul stabilit. În direcția spre centrul urbei va circula de pe strada Nicolae Costin pe străzile Ion Pelivan, Alba-Iulia, Ion Creangă, Vissarion Belinski și în continuare pe traseul stabilit.

Sursa: IPN