PESTE 200 DE COPII DIN TOATA TARA AU VIZITAT SEDIUL PRESEDINTIEI REPUBLICII MOLDOVA

Pe 27 decembrie, sediul Președinției Republicii Moldova a fost vizitat de peste 200 de copii din mai multe raioane ale țării, care fac parte din familii numeroase și monoparentale.

Copiii au făcut o excursie prin sediul Președinției care recent și-a redeschis ușile. Au vizitat biblioteca prezidențială, sălile de ședințe, printre care și Sala Mare în care primul Parlament al țării a semnat Declarația de Independență a Republicii Moldova.

De asemenea, vizitatorii au fost impresionați de spectacolul prezentat de Orchestra Prezidențială și de un grup de copii din ansamblul de estradă „Picături muzicale”. La final, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, împreună cu Prima Doamnă a țării, Galina Dodon, le-a oferit din partea Fundației de Binefacere „Din Suflet” cadouri cu prilejul Anului Nou. Copiii au fost serviți cu fructe, dulciuri și biscuiți.

Șeful statului le-a urat micuților sărbători binecuvîntate și copilărie fericită.

Igor Dodon a menționat că pînă la sfîrșitul anului este preconizată vizita la Președinția Republicii Moldova a circa 500 de copii din toată țara.

Amintim că șeful statului recent a anunțat faptul că doritorii de a vizita sediul Președinției Republicii Moldova, pot face rezervările la următoarea adresă de e-mail: vizite@prm.md.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova