MESAJ CU PRILEJUL ZILEI DE 8 MARTIE

Dragi femei! Scumpele noastre!

Voi meritaţi cele mai înalte distincţii, cele mai alese cuvinte si poezii, cele mai frumoase flori! Noi întotdeauna admirăm farmecul, feminitatea, optimismul şi frumusețea voastră.

Lumea se ţine pe umerii voştri firavi, vatra familiei este încălzită de dragostea voastră, voi dăruiţi viaţă, creşteţi şi educaţi copiii, iar noua generație este viitorul țării noastre. Totodată, voi reuşişi să obțineți cele mai bune rezultate şi în activitatea profesională.

În toate timpurile voi aduceți lumii dragoste și bunătate. Dînd dovadă de putere şi perseverență în perioadele dificile ale vieții, voi munciţi neîncetat, făurind viitorul. Astăzi munca şi aportul vostru în viața ţării devin din ce în ce mai semnificative. Femeile au purtat întotdeauna o mare responsabilitate pentru prezentul și viitorul Moldovei noastre, pentru pace și armonie în societate.

Pentru mine, în calitate de președinte, este important ca politica statului să se concentreze pe susţinerea femeilor, a familiei și maternității. Voi continua să susţin programele sociale, să promovez valorile familiei, să creez condiții pentru realizarea femeilor în toate domeniile.

Vă felicit din suflet cu această minunată sărbătoare - Ziua Internațională a Femeii, 8 martie!

Igor Dodon, Președinte аl Republicii Moldova