IN CADRUL VIZITEI IN FEDERATIA RUSA, PRIMA DOAMNA A R. MOLDOVA, GALINA DODON, A VIZITAT SPITALUL PENTRU COPII DIN TUSINO

În cadrul vizitei în Federația Rusă, Prima Doamnă a țării, Galina Dodon a vizitat Spitalul pentru copii din Tuşino unde este internată pentru tratament și reabilitare fetița din Republica Moldova, Magdalena Ciobanu.

Anterior, la solicitarea Fundației de Binefacere "Din Suflet", Magdalena a fost vizitată la domiciliu și consultată de o echipă de medici din Federația Rusă care au sosit în țara noastră pentru a participa la Congresul Mondial al Familiei.

Reabilitarea fetiței la instituția medicală din Moscova a fost posibilă datorită colaborării dintre Fundația de Binefacere "Din Suflet" cu partenerii din Federația Rusă.

Prima Doamnă a apreciat efortul medicilor care fac tot posibilul pentru reabilitarea cu succes a fetiței. Magdalena a fost plăcut surprinsă și a primit cu bucurie darurile aduse de oaspeți.

Amintim că, Fundația de Binefacere a Primei Doamne realizează diverse proiecte de caritate pe teritoriul Republicii Moldova. Grație inițierii și dezvoltării colaborării cu parteneri, inclusiv din afara țarii, în decursul a mai puțin de 2 ani de activitate, Fundația a oferit suport la peste 150 mii de persoane aflate în dificultate.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova