DE CE PLANETA APARTII IN FUNCTIE DE ZODIE

Fiecare zodie este guvernată de cîte un astru. Multe lucruri din viața ta se întîmplă conform planetei cu care ești asociat.

Soare: Leul aparține acestuia. Din acest motiv, Leii se cred cei mai tari și mai șmecheri.

Luna: Pentru Raci, luna este ”șefa” acestor nativi. Luna se schimbă în fiecare zi, de aceea Racii au mai multe stări și toane. Astfel, este posibil ca de multe ori să stea la lumina lunii să se jelească.

Mercur:  Această planetă guvernează Gemenii, iar pe aceștia i-a înzestrat cu mult succes la public. Mercurul mai guvernează și Fecioarele, care de multe ori gîndesc prea mult, ceea ce le poate distruge fericirea.

Venus:  Taurii aparțin acestei planete, de aceea sînt gurmanzi, dar și Balanțele, care au simț artistic și mai multe fețe.

Marte:  Berbecul este impulsiv și bătăios, din cauza planetei Marte. Scorpionul este o persoană puternică, de aceea nu îți dorești să îl ai ca dușman, tot din cauza acestei planete.

Jupiter:  Săgetătorul este influențat de Jupiter şi din această cauză sînt ca Leii, plini de sine. Planetă dată mai guvernează și Peștii, care ies mereu din belelele în care intră…

Saturn:  Această planetă guvernează Capricornii fără simţ al umorului și seriozitate multă. De asemenea, Vărsătorii sînt și ei guvernați de Saturn, aceștia manifestă în unele momente o răceală saturniană, chiar și cînd nu este cazul.

Sursa: yve.ro