CU CE IES IN EVIDENTA ZODIILE DE PAMINT? IATA CE SE ASCUNDE IN SUFLETUL LOR

Fiecărui element din natură (apă, aer, foc, pămînt) îi sînt atribuite cîte trei zodii. Astfel, zodiile de pămînt sînt Taurul, Fecioara și Capricornul, pe care le leagă determinarea ce se manifestă în fiecare plan al vieții lor.

Iată care sînt particularitățile acestor zodii:

 

Taur: 21 aprilie – 21 mai

Taurii sînt persoane armonioase, care leagă prietenii strînse. Sînt afectuoși, empatici, rafinați, cu latura artistică foarte bine dezvoltată. Pe de altă parte, ceea ce s-ar putea să nu știţi despre Tauri este că aceștia tind să fie leneși, vulgari, încăpățînați și vanitoși.

Dacă un Taur își dorește ceva, atunci va obține cu siguranță. Aveţi încredere în forțele și acțiunile lui căci știe cînd și ce anume să riște, cînd să se aventureze și unde. Este o persoana excepțională de avut în preajmă atît la distracţii cît şi la lucruri foarte serioase.

O altă trăsătură caracteristică Taurilor este că le plac foarte mult banii. „Muncesc din greu şi cu pasiune, dar vor întotdeauna să fie recompensaţi pentru munca depusa şi le place să aibă cît mai mulţi bani. Tocmai de aceea, nu cumpără decît lucruri de calitate.

O altă particularitate a personalităţii unui Taur este faptul că tinde să se implice foarte tare în relaţiile de orice fel. Este capabil să îşi dea sufletul pentru oamenii sau proiectele la care ţine cu adevărat.

 

Fecioara: 23 august – 22 septembrie

Cea de-a doua zodie de pămînt este Fecioara, iar printre principalele caracteristici regăsim tinerețea gîndirii, versatilitatea, comunicativitatea, curiozitatea, spiritul organizatoric, inteligența, atenția la detalii și curățenie, discreție, intuiție și eficiența.

Orice om ar trebui să fie bucuros să lucreze într-un birou cu această zodie de pămînt. Fecioarele sînt persoane care îşi trag energia din muncă şi cărora le place să opereze cu lucruri palpabile, cum sînt hîrtiile şi numerele, dar cărora le este mai greu să lucreze cu sentimente, concepte şi idei. Principalul defect al Fecioarelor este faptul că nu ştiu să se relaxeze şi tind să exagereze cînd vine vorba de curăţenie. Pe lîngă acestea, tind să fie prea serioase şi critice, dar acest lucru se trage doar din firea lor perfecţionistă. Timide şi deseori sceptice, Fecioarele sînt mereu prudente şi discrete, de aceea ajung cît mai aproape de perfecţiune.

 

Capricorn: 21 decembrie – 19 ianuarie

Ultima zodie de pămînt a zodiacului, Capricornul, este caracterizat de succes şi seriozitate. Are o fire rezervată, conservatoare, dar foarte practică, lucruri care îi permit să valorifice micile bucurii şi oportunităţi ale vieţii. În schimb, cel mai mare păcat al acestui semn zodiacal este negativismul. Are uneori tendinţa de a se închide în sine şi a fi pesimist. Din punct de vedere profesional, oricine ar putea fi inspirat de un Capricorn. Este genul de persoană care se ambiţionează şi lucrează din greu pentru a obţine ce îşi doreşte şi, odată atins scopul, îşi doreşte altceva. În acest fel, este într-o continuă întrecere şi cu sine însuşi, dar şi cu alţii. Iar asta nu ii poate aduce decît beneficii.

Un alt lucru interesant la personalitatea acestui semn de pămînt este acela că vrea să pară indiferent şi rece la exterior, cînd, de fapt, interiorul este plin dragoste şi blîndeţe. Familia este întotdeauna pe primul loc, iar energia pozitivă şi dorinţa de ascensiune doar de acolo şi li se trage. În ceea ce priveşte aspectele mai puţin avantajoase ale personalităţii acestei zodii, poţi să numeri de trei ori îngrijorarea. Capricornii îşi vor face griji din absolut orice detaliu, vor fi suspicioşi şi melancolici, nervoşi şi geloşi. Dar toate acestea sînt compensate de atribute precum prudenţa, graţia, organizarea şi respectul pentru ceilalţi.

Sursa: divahair.ro