CELE MAI PREFACUTE ZODII FEMININE

Vrei să ştii cu cine ai de a face cînd vine vorba despre colege sau prietene dintr-o anumită zodie? Îţi spunem noi care sînt semnele astrale care folosesc adesea armele răzbunării,  prefăcătoriei şi înşelătoriei pentru a-şi atinge scopurile.

Totuşi, ţine minte! Caracterul unei persoane în zodia Peşti,  să zicem,  este influenţat şi de ascendent,  dar mai ales de educaţia pe care aceasta a primit-o sau şi-au format-o în timpul vieţii.

Lumea specialiştilor în astrologie se împarte în mai multe tabere şi fiecare dintre ele au stabilit un top cinci cu cele mai prefăcute zodii dintre cele douăsprezece semne astrale.

Îţi prezentăm o variantă de top în care sperăm să nu te regăseşti. Au dreptate astrologii în ceea ce priveşte descrierea fără menajamente a celor cinci zodii?

 

Gemeni

Nativele acestei zodii ar trebui să fie strigate nu pe nume, ci folosindu-se un apelativ care să exprime prefăcătoria şi înşelăciunea. Gemenii nu se pot abţine să nu modifice un pic realitatea şi de multe ori exagerează cu detalii mincinoase în conversaţiile pe care le au cu ceilalţi. Nu,  nu vrem să spunem că Gemenii sînt maeştrii păcălelilor, ci pur şi simplu că le place să interpreteze adevărurile în fel şi chip. De ce? Pentru că nu se pot abţine să nu o facă,  mai ales cînd simt că au ceva de spus în legătură cu un subiect. Şi, de regulă, chiar dacă nu au lucruri interesante de adăugat într-o conversaţie, Gemenii tot se trezesc vorbind. De aceea, e indicat să nu-i dezvălui unei native din această zodie secrete existenţiale, pentru că îi place atît de tare să se audă vorbind, încît are toate şansele să dezvăluie tot ce ştie. Din dorinţa de a se face plăcută de toată lumea, femeia din zodia Gemeni va apela la prefăcătorie pentru a-şi atinge scopul.

 

Balanţa

Onorabilul loc II în topul celor mai prefăcute zodii îl ocupă cu mîndrie Balanţa. Din dorinţa de a găsi dreptatea în orice mişcă sau stă pe lumea aceasta, nativele acestei zodii fac tot ce este omeneşte posibil să identifice binele şi răul din orice. Dacă îi spui despre o persoană că este un om bun, pînă se convinge de acest lucru, Balanţa trebuie s-o testeze. De cele mai multe ori simte nevoia să nu ia de bun ce i se oferă, aşa că va căuta defecte şi nu se opreşte pînă nu le găseşte. Însă, în ciuda eforturilor pe care le face să scoată în evidenţă şi părţile neplăcute de la o persoană, Balanţa se va folosi de şarmul său prefăcătoresc, pentru a intra pe sub pielea personajului.

 

Peşti

Nativele acestei zodii vor cu tot dinadinsul să fie drăguţe cu toată lumea, dar asta implică, bineînţeles, să se folosească de prefăcătorie. Unii spun că femeile în această zodie nu au puterea să se supere pe cineva, iartă uşor şi ajută pe oricine are nevoie de ele. Alţii spun că toţi care se află sub acest semn astrologic ies în evidenţă prin invidie, abilităţi excelente de a se preface şi nu se lasă pînă nu plătesc „datorii“ măcar cu aceeaşi monedă. Nu acţionează din instinct, ci preferă să-şi bată capul cu planuri complexe şi gîndite în amănunt, care au un singur scop, acela de a savura gustul dulce al răzbunării.

 

Taur şi Fecioară

Pe aceeaşi poziţie în clasamentul celor mai prefăcute zodii se situează la egalitate nativele din Taur şi Fecioară. Cînd vor să-şi atingă ţelurile, femeile din aceste zodii devin invincibile şi, de aceea, mare parte din cunoscuţii lor îşi arată invidia. Atît Fecioarele, cît şi Tăuroaicele ştiu prea bine în ce lume trăim, aşa că îşi pun în anumite situaţii măşti agreabile pe faţă, în timp ce plănuiesc cum să sape groapa celor care le împiedică să ajungă unde şi-au propus.

 

Rac

În mod normal, Racii sînt inofensivi fie că vorbim despre femei sau despre bărbaţi. Ambiţiile nativelor din această zodie nu se asortează cu expresia „prin orice mijloace“, iar despre răutate gratuită în multe cazuri nu poate fi vorba, dacă ne referim la femeile în Rac. Însă, nativele acestui semn zodiacal sînt foarte indecise şi pot cădea pradă uşor depresiei şi crizelor existenţiale. Pentru că atunci cînd dau de greu preferă să facă paşi înapoi şi să se ascundă în „carapacea“ lor, nu poţi şti niciodată cum se simt cu se simt cu adevărat Racii. Prin urmare, aceste native fac parte din topul cu cele mai prefăcute zodii feminine, pentru că pot cu uşurinţă să joace teatru.

Sursa: click.ro