BLOCUL COMUNISTILOR SI SOCIALISTILOR A LANSAT SAPTAMINA FAMILIEI, CARE ARE DREPT SCOP PROMOVAREA VALORILOR TRADITIONALE

Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor a lansat astăzi, 14 iunie, Săptămîna Familiei, care are drept scop promovarea valorilor tradiționale. Socialistul Vladimir Bolocan a declarat că a venit timpul cînd societatea trebuie să se unească, pentru a opri propaganda homosexualismului.

“Astăzi, homosexualii lansează săptămîna comunității LGBT în Moldova, care se va încheia duminica viitoare cu un marș al gaylor. Ei au ales această perioadă nu întîmplător. Duminica viitoare creștinii ortodocși sărbătoresc Dumica Mare, una dintre cele mai mari sărbători religioase. Anume în această zi, cînd e mare sărbătoare religioasă, cînd oamenii din țara noastră merg la Biserică apoi sărbătoresc în familie, cei care promovează desfrîul vor organiza marșul homosexualilor”, a declarat Bolocan.

Bolocan a amintit că reprezentanții Blocului sînt împotriva formării familiilor dintre bărbat și bărbat ori femeie și femeie, înfierea copiilor de către familiile homosexuale, ori schimbarea sexului copiilor, interzicerea cuvintelor „mama” și „tata” pe care le înlocuiesc cu „părinte 1” și „părinte 2”.

“Sîntem împotrivă ca să le bage în cap copiilor, că există „sexul 3”, adică încă nu este clar ce sînt – fata sau băiat și vor decide doar după vîrsta majoratului”, a spus Bolocan.