ZODIILE CU CELE MAI PUTERNICE ENERGII ASTRALE

Frumusețea interioară se vede pe chip, spune o vorbă veche. Iar zodiile care se bucură de o energie astrală deosebită și au o personalitate echilibrată sînt cele mai norocoase din acest punct de vedere.

Taurul, stabil ca o stîncă

În astrologia vedică, se spune că Buddha s-ar fi născut în zodia Taurului. Calm, echilibrat, răbdător și rezistent în fața sorții, Taurul știe să facă față multor situații limită și să nu se lase dus de val. Energia lui interioară este unul dintre cele mai mari daruri pe care le primește de la astre, iar puterea interioară se va păstra toată viața!

Leul, personalitate strălucitoare

Nativii acestei zodii sînt înzestrați cu o forță și o carismă de invidiat! Se spune despre Lei că sînt destinați să strălucească, iar cei care primesc o educație aleasă și sînt ambițioși pot ajunge personalități marcante. Au o mulțime de calități, iar frumusețea și energia lor interioară sînt admirate de toți cei din jur.

Balanța, generoasă cu toți

Persoanele născute sub semnul Balanței iubesc dreptatea, justiția și adevărul. Vor fi fericite să îi ajute pe cei nedreptățiți, pe cei mici și slabi. Vor găsi puterea să se ridice din orice necaz și să îi încurajeze și pe alții, iar aceasta este una dintre cele mai frumoase calități care le ajută pe Balanțe să capete respectul și admirația tuturor. Puterea lor interioară este un exemplu pentru alții!

Săgetătorul, printre zodiile cele mai curajoase

Este o zodie care beneficiază de o intuiție fenomenală, iar energia ei interioară o ajută să fie optimistă, cutezătoare și să gîndească dincolo de limite. Săgetătorii au un farmec aparte și reușesc să iasă din tipare prin modul în care gîndesc și acționează. Sînt idealiștii zodiacului, dar au și curajul de a-și pune în practică ideile.

Sursa: libertatea.ro