ZODIILE CU CELE MAI LUNGI RELATII DE DRAGOSTE

Se spune că zodiile de Pămînt ar fi cele mai fidele și stabile, în timp ce zodiile de Aer sînt cele mai nestatornice în dragoste. Adevărul este undeva la mijloc, însă, și din fiecare element se distinge o zodie care reușește să păstreze relații de lungă durată de-a lungul vieții.

Cea mai statornică zodie de Pămînt

Taurii, Fecioarele și Capricornii sînt, în general, familiști, tradiționaliști și foarte atașați de copii. Dar, dintre cele trei zodii, Capricornul este cel care bate recordul la longevitate în dragoste. Nativii Capricorni nu divorțează niciodată, iar, dacă sînt obligați să facă acest pas, o fac mai mult din mîndrie, dar inima lor rămîne tot lîngă omul iubit. Un Capricorn nu se implică într-o relație decît dacă știe că va dura pentru totdeauna.

Cea mai fidelă zodie de Aer

Dintre Gemeni, Vărsători și Balanțe, doar ultimele capătă un vot de încredere, cînd vine vorba de statornicie și fidelitate. Nativii din Balanță reușesc să aibă relații lungi deoarece, pentru ei, nu contează doar pasiunea și distracția, ci și prietenia și încrederea. Ei știu să prețuiască fidelitatea partenerilor lor și să răspundă cu aceeași monedă.

Cea mai stabilă zodie de Foc

Se spune că inimile Berbecilor, Leilor și Săgetătorilor sînt cele mai nestatornice și sentimentele lor, cele mai călătoare. Cu toate că această afirmație a devenit un clișeu, ea conține un mare sîmbure de adevăr. Dar dintre cele 3 semne de Foc, surprinzător, Leii sînt cei mai fideli. Le ia mult timp pînă recunosc dragostea și pînă cînd oferă la rîndul lor dragoste, dar cînd sînt fericiți și găsesc partenerul potrivit, sînt capabili să stea pînă la moarte lîngă el.

Cea mai iubitoare zodie de Apă

Racii, Scorpionii și Pești sînt foarte generoși cu sentimentele lor, chiar dacă nu lasă pe oricine să le citească în suflet. Dar recordul cu cele mai lungi și stabile căsnicii îl dețin Scorpionii. Ba chiar sînt considerați cei mai fideli parteneri din tot zodiacul, deși sînt dificili, ascunși și secretoși. Sînt atrăgători și carismatici, își găsesc greu perechea potrivită, dar cînd o fac, se angajează pe viață să fie alături de ea și să îi ofere totul.

Sursa: libertatea.ro