ZODIILE CARE ISI SABOTEAZA RELATIILE! ACESTI NATIVI AU TOATE SANSELE SA RAMINA SINGURI

Singurătatea este grea pentru oricine, oricît ar spune unii că se simt mai bine fără un partener care să le controleze viața, de care să depindă sau care să le spună mereu ce să facă. Bineînțeles că aproape orice om își dorește să aibă o relație stabilă, serioasă, bazată pe înțelegere și iubire.

Cu toate acestea există și persoane care își distrug relațiile în care se află cu mîna lor. Specialiștii în astrologie spun că sînt trei semne zodiacale care nu prea știu cum să se comporte cu partenerul lor, din anumite puncte de vedere. Așadar, dacă vrei să te implici într-o nouă relație, fi atent(ă) dacă partenera (ul) tău s-a născut într-una dintre aceste zodii.

Scorpion

Acești nativi au cele mai multe șanse să își distrugă relațiile în care sînt implicați. Cu toate că pot fi foarte drăguți atunci cînd iubesc, au tendința uneori de a aduce singuri răul în viața lor. Se ajunge aici din cauza geloziei și obsesiilor pe care le fac pentru partenerul de viață. Atunci cînd se ceartă, nu iartă prea ușor și refuză să comunice cu partenerul. Se închid în ei înșiși.

Gemeni

Cei născuți în această zodie, se pot adapta la orice, dar mai puțin la viață amoroasă. Gemenii sînt dinamici, veseli și energici cu oricine altcineva, mai puțin cu persoană iubită, care le provoacă stări de anxietate, izolare și singurătate. Chiar dacă partenerul lor încearcă să-i facă să se simtă mai bine, totul se transformă rapid într-o ceartă.

Taur

Taurii se numără printre cei mai calzi și iubitori oameni care există. Totuși, își doresc mereu să aibă controlul, iar acest lucru nu le face prea mult bine. Au o nevoie intensă de siguranță și trebuie să fie asigurați mereu că partenerul îi iubește. Astfel, relațiile lor devin toxice și scot din ei partea geloasă, posesivă și încăpățînată. Partenerii pot fi îndepărtați rapid printr-un astfel de comportament.

Sursa: avantaje.ro