ZODIILE CARE INCHEIE BRUSC O RELATIE

Pare că totul merge grozav între voi, că el (sau ea) este sufletul pereche. Că vă înțelegeți din priviri și dorințele unuia sînt și ale celuilalt. Nimic nu trădează vreo incompatibilitate, ba dimpotrivă. Și, brusc, își ia tălpășița. Ce s-a întîmplat?! Ce să se întample, sînt și zodii care încheie brusc o relație. Fără preaviz, fără avertismente, despărțirea te ia prin surprindere. Dacă e în una dintre zodiile acestea, nu te mai mira de ce a plecat din relație fără notificare.

 

Oamenii născuți în semnul Berbecului sînt foarte impulsivi. Se enervează repede și se simt lezați și jigniți chiar și din fleacuri. În relații, Berbecul nu este stabil prin natura lui, așa că nu te mira. E genul care la început e văpaie și pasiune, apoi, dintr-o dată, devine indiferent. Așa că fii pregătit(ă) ca oricînd să își facă bagajul și să plece. Știi cînd este fericit Berbecul? Cînd îi rănește pe alții. Nu îl interesează ce simți tu, prin ce treci. Îmbărbătează-te și mergi mai departe.

 

Marele defect al Gemenilor este că se plictisesc repede. Al naibii de repede. Le place schimbarea, au nevoie permanent de emoții și provocări noi. Este greu să le anticipezi mișcările pentru că sînt imprevizibili. Este greu să îi înțelegi și să îi urmezi în acțiunile lor. Și nu te mira dacă, după o dispariție impetuoasă din viața ta, se întoarce cînd te aștepți mai puțin. Așa sînt Gemenii, obișnuiește-te.

 

Leii nu fac compromisuri, nu au nicio problemă să ia decizii dintre cele mai îndrăznețe. Pentru că știu exact ce vreau. Habar n-o să ai cînd a plecat, doar vei constata că nu mai este. Leii practică despărțirile bruște și nici nu se mai uită în urmă. Nu-ți mai face iluzii cu privire la o a doua ta șansă, pentru că nu o vei avea. Un Leu cînd pleacă, pleacă.

 

Vărsătorii trăiesc în lumea lor pentru care fac totul ca să fie confortabilă. Dar în clipa în care încep să se simtă obosiți în relație, pleacă fără să ofere explicații. Să nu i le ceri, că nu scoți nimic de la ei. Este decizia personală și nu consideră că rămîne dator cu ceva.

Sursa: avantaje.ro