ZODII NASCUTE SUB O STEA NOROCOASA. LE AJUTA DUMNEZEU

Le-a pus Dumnezeu mîna în cap! Aşa se poate spune despre unele persoane care au noroc cu carul. Practic, succesul le surîde la fiecare pas fără să facă mai nimic. Vorbim despre reprezentanţii a patru zodii născute sub o stea norocoasă:


Fecioara are noroc pe toate planurile, dar mai ales în cel financiar. Astfel, sînt şanse mari ca acest nativ să ducă o viaţă îndestulată fără ca măcar să facă mare lucru. Găseşte o sursă de bani în orice, chiar şi în piatra seacă. Intuiţia şi inteligenţa o ajută să întoarcă orice situaţie în favoarea sa. Şi în dragoste are parte de sprijinul necondiţionat al astrelor. Dacă în tinereţe duce o viaţă destul de agitată, după 35 de ani lucrurile se echilibrează, se liniştesc.

Scorpionul nu cîştigă la Loto pentru că nu joacă. Dar altfel, ar putea lua potul cel mare de fiecare dată. Acest nativ este născut parcă din şi pentru noroc. Cînd n-are niciun leu, face cum face şi descoperă o sumă de bani uitată printr-un sertar sau printr-un buzunar. Nu îi lipseşte nimic. Se bucură de sprijinul celor din jur fără ca măcar să îl ceară. Are o intuiţie deosebită care îl ajută să detecteze oportunităţile sau afacerile avantajoase.

Leul este conştient că s-a născut sub o stea norocoasă. Are parte de faimă şi de recunoaştere şi, de fapt, i se pare că tot ceea ce are este meritul său, al eforturilor sale. Cert este că se descurcă în orice fel de situaţie şi printr-un joc al sorţii iese mereu învingător. Nici în dragoste nu îi merge deloc rău. Cupidon îl răsfaţă aşa încît va reuşi în viaţă să găsească acel partener care să corespundă în totalitate exigentelor sale. Care, la drept vorbind, nu sînt deloc puţine.

Săgetătorul are astrele de partea sa, are un Înger păzitor, e cu siguranţă protejat divin. Are o viaţă ceva mai agitată, dar asta pentru că nu ştie să profite îndeajuns de bine de ceea ce i se oferă. Cu toate acestea, simte şi el la orice pas că acolo sus Cineva îl iubeşte. Îi apar întotdeauna în cale ocaziile perfecte astfel că se minunează şi el de ceea ce i se întîmplă. Nu îi lipsesc niciodată banii, asta deşi nu se agită prea mult sa îi facă. Iar în dragoste dă exact peste persoana potrivită.

Sursa: ele.ro