ZODII LINGA CARE NU TE VEI PLICTISI NICIODATA!

E minunat să ai lîngă tine oameni care îţi sînt alături în momentele mai dificile, dar şi să te facă să rîzi în hohote. Există cîteva zodii care văd viaţa ca pe o provocare şi care nu se dau în lături de la nimic. Dacă îi ai lîngă tine, viaţa ta va fi una plină de emoţie şi de culoare. Nu ai cum să te plictiseşti lîngă ei.

 

SĂGETĂTOR – Fără aventură, nu există viaţă! 

Săgetătorul este născut pentru dragoste, independenţă şi călătorii. El doreşte să trăiască viaţa ca pe o continuă explorare, învăţare şi evoluţie. Cunoaşterea este infinită, aşa că el are mereu ceva de aflat şi de înţeles despre el, despre viaţă. Mereu va găsi ceva bun de văzut în orice situaţie şi în orice persoană. Acesta este un dar, deşi de unii e privit ca o slăbiciune şi o dovadă de naivitate. Săgetătorul contribuie relaţiilor cu acest optimism, cu poftă de explorare şi cu deschidere. O relaţie cu un Săgetător nu poate fi plictisitoare. 

 

SCORPION – Totul sau nimic!

Scorpionul este capabil de o profunzime şi de o intensitate cum nu găsim la niciun alt semn. Cînd se implică în ceva, fie că e o relaţie sau un proiect, o face pînă la capăt şi nu lasă niciun teritoriu neexplorat. Relaţia, colaborarea sau comunicarea cu un Scorpion nu este întotdeauna comodă, pentru că vor fi de confruntat multe emoţii trăite la mare intensitate. Însă mereu poţi fi sigur că va da tot ce poate mai valoros şi mai bun din el. 

 

LEU – Viaţa e o scenă!

Leul, oriunde apare, atrage atenţia şi se face uşor admirat, dar şi invidiat. Semeţ şi distins, se comportă ca şi cum viaţa e o scenă, iar el a primit rolul principal. Are încredere în el, stima de sine este crescută în general şi asta îl face să obţină uşor ceea ce îşi doreşte, uneori ca şi cum i se cuvine. Generos, deseori de o nobleţe inegalabilă, oferă mult, e mereu acolo ca sursă de inspiraţie pentru alţii şi este cel mai de temut avocat al persoanei iubite şi al celor dragi.

Sursă: astrocafe.ro